BIZIT plus

PC Press Top 50: Galerija najboljih u Srbiji

PC Press je 22. godinu za redom dodelio priznanja za najbolje onlajn stvari na domaćem internetu! Na svečanosti održanoj u Skupštini Grada Beograda uručene su nagrade. Manifestacija je okupila najznačajnije sa domaćeg interneta, uključujući sajtove, društvene mreže i aplikacije.

PCPress.rs Image

Lista osvajača priznanja je sledeća:

Pročitajte i:  PC Press video: Zašto je „Ford“ uveo standard ISO 9001? | Miodrag Ilić, Linkom-PC

Specijalna Nagrada publike je ove godine pripala portalu eKapija, koji je odneo najviše glasova na našem otvorenom glasanju za nagradu publike.

PCPress.rs Image

Pored toga, dodeljeno je više specijalnih nagrada za posebna dostignuća na domaćem internetu. Posebno priznanje je ispred PC Press-a uručeno guverneru Narodne banke Srbije, Jorgovanki Tabaković, za uvođenje instant platnog sistema, čime je Narodna banka Srbije stala je rame uz rame sa najznačajnijim finansijskim institucijama u svetu. Specijalna nagrada RNIDS-a dodeljena je domenu мотрио.срб, nagrada za inovaciju dodeljena je kompaniji Generali Osiguranje Srbija, za proizvod osiguranje ekrana mobilnog telefona. Specijalna nagrada mCloud – Doprinos razvoju Webi IT zajednice dodeljena je wpserbia.rs, domaćoj wordpress zajednici. Novoustanovljene nagrade su Digital Edu – Unapređenje digitalnog obrazovanja, koja je dodeljena kompaniji Endava, te Digital Biz – Unapređenje poslovanja kroz digitalnu transformaciju, koja je dodeljena Yunet-u. Najzad, dve specijalne nagrade primila je Hristina Lazarević, direktor odnosa s javnošću i upravljanja kvalitetom Halkbanke Beograd – prvo priznanje je dodeljeno Halkbanci za kampanju na Facebook-u u 2018. a drugo Hristini Lazarević kao autoru najbolje Facebook kampanje u 2018. godini.

Pročitajte i:  PC Press video: Kako do Midjourney vizuelnih rešenja, Ljubomir Ristić, Comtrade Group

PCPress.rs Image

Galeriju fotografija sa dodele možete pronaći na Top50 sajtu, odnosno na ovom linku.

Partneri manifestacije su bili Generali osiguranje Srbija, Mastercard, Yunet, Endava, Halkbank Beograd, mCloud, Doncafe, RNIDS, tehnički partner je bila EDU TV obrazovna televizija, a na pokroviteljstvu se posebno zahvaljujemo Gradu Beogradu i Ministarstvu trgovine, telekomunikacija i turizma Republike Srbije.

Facebook komentari: