TrendMicro

Jedinstveni regionalni događaj – Devops and Software Testing konferencija u Ljubljani

Još tri dana nas deli od početka nove DevOps and Software Testing konferenciji u Ljubljani, čiji je većinski sponzor kompanija Comtrade Digital Services. Tim povodom razgovarali smo sa Vladanom Atanasijevićem, potpredsednikom prodaje kompanije Comtrade Digital Services, koji stoji iza ovog projekta.

testing-conference-ljubljana_static-baner-1200x630px-fb-image

“DevOps and Software Testing konferencija okupiće više od 240 IT stručnjaka iz preko 60 kompanija. U trenutku rastućih promena i prelaska sa tradicionalnih na agile metodologije, kvalitet softvera nikada nije bio značajniji. Upravo to goruće pitanje je glavna tema naše predstojeće konferencije. Eminentni govornici će učesnicima preneti svoje iskustvo u ovoj oblasti, te će predstaviti naefektnije strategije za uspešno rešavanje izazova koje donose nove metode razvoja. Nadamo se da ćete nam se pridružiti,” poručio je Atanasijević.

vladan-atanasijevic

Quest for Quality konferencija održaće se u Ljubljani u periodu od 13. do 14. oktobra. Među najavljenim govornicima su vodeći svetski eksperti Joan Wrabetz iz kompanije Quali, Finn Lorbeer iz kompanije Thoughtworks, Colin O’Brien iz Ryanair-a i mnogi drugi.

Više informacija na: www.questforquality.eu

Facebook komentari:
Pročitajte i:  SecureD 2022 konferencija: Da li dovoljno ulažemo u zaštitu IT infrastrukture?
eFakture

Tagovi: , , , , ,