ERP 2024

Kako će izgledati Samsung Galaxy S10 i S10 +

Detalji o Samsung-ovoj dugo očekivanoj Galaxy S10 liniji u proteklih nekoliko nedelja pojavljuju se u javnosti. Tehnički, podaci su dospevali u javnost i ranije, naravno, ali nakon nekoliko rundi kompjuterski generisanih vizualizacija i ilustracija, PhoneArena je konačno došla i do realnijih fotografija uređaja, otkrivajući neobične stvari kao što je podrška za blockchain skladištenje.

PCPress.rs Image

Najnoviji detalji Samsung-ovog sledećeg flagship dizajna dolazi od nemačkog bloga AllAboutSamsung u obliku nekoliko realnih fotografija koje prikazuju prototipe Galaxy S10 i Galaxy S10 + iz različitih uglova. Ako ste pratili vesti, verovatno nećete biti šokirani kada vidite dva nova „Infinity Display“ ekrana sa jednom prednjom kamerom na „običnom“ S10 i dual selfi varijanta kod plus modela. Ove relativno velike rupe, u obliku kruga i horizontalne kapsule, nalaze se u gornjem desnom uglu kod ova dva uređaja umesto gornjeg levog položaja kod Galaxy A8 odela.

Govoreći o kamerama, dok AllAboutSamsung nema novih informacija o specifikacijama senzora u kamerama sa zadnje strane, zanimljivo je (iako ne iznenađuje) da Galaxy S10 i S10 + dele aranžmane sa trostrukim sočivima. Imajte na umu da je Galaxy S9 imao jednu zadnju kameru, dok je S9 + imao dve. Naravno, ovaj put, postoji i Lite ili E verzija za koju se očekuje da će doći sa dve lošije kamere pozadi.

Pročitajte i:  Android malver u lažnom Google Chrome ažuriranju

Iako je prostor za kamere na ekranima S10 i S10 Plus omogućio Samsungu da u suštini eliminiše gornju ivicu. Međutim mala, ali primetna donja ivica je još uvek tu na dnu oba telefona, izgledajući znatno deblje nego što su nas razni renderi naveli da očekujemo.

Inače, ova dva uređaja se uglavnom podudaraju sa onim što su nagađanja predviđala. Velike ekrane, staklena zadnja strana, ulaz za slušalice, USB Type-C portovi i … ono što izgleda kao nezavršen softver, što će se dovršiti na uređajima spremnim za komercijalizaciju.

Izvor: PhoneArena

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,