N Central domination

Kako odabrati prvi Android uređaj

Nije lako izabrati Android uređaj u mnoštvu smartfona i tableta. Skuplji uređaj doneće vam više zadovoljstva i obilje različitih mogućnosti za primenu. Ali i jeftiniji imaju šarm. U PC Press-ovom specijalnom izdanju, Moj Android, koje možete pronaći na svim kioscima po ceni od 49 dinara, predstavljen je Nexus 7, Samsung Galaxy 5 I5500, Galaxy Ace Plus, Galaxy S Plus, Galaxy S III, Galaxy Note, HTC Explorer, One V, One X, Motorola Motoluxe XT615, Razr, LG P350 Optimus Me, Optimus P990 i Huawei Ascend G300 – opisi i tabela karakteristika reći će vam koji je od ovih modela vaš pravi izbor.

A ako biste (i) Android tablet, za vas smo testirali Samsung Galaxy Tab 7 Plus P6200, Asus Transformer, Prestigio PMP5097C i PMP5097C kao i čudesno jeftine eFun Nextbook Premium 7 i 8.

Naavno, mi ne kažemo da je Android bez mane. U specijalu Moj Android obavezno potražite tekst “Moj prvi Android” i upoznajte se na vreme sa njegovim malim nedostacima koji će vam možda zasmetati, ali ne toliko koliko će vas ova mobilna platforma impresionirati. Tekst otkriva na šta morate obratiti pažnju kad kupujete svoj prvi Android uređaj i koje su najčešće početničke greške. Iako zvuči komplikovano, Android je zapravo veoma jednostavan. Usudite se da ga istražite, a Moj Android će vam u tome pomoći!

Facebook komentari:
Pročitajte i:  vivo predstavio X80 Lite 5G pametni telefon i najavio pre-order period
eFakture

Tagovi: , , , , , , , , , ,