BIZIT plus

Koji je “Plan A” za bezbednost?

Kompanija COMING – Computer Engineering će 17. maja u hotelu Crowne Plaza održati Security konferenciju pod nazivom “Plan A” čiji je glavni cilj da podigne svest menadžera o mogućim posledicama po poslovanje u slučaju loše rešenih bezbednosnih tački. Predavanja će održati inženjeri kompanije COMING – Computer Engineering, kao i menadžeri partnerskih kompanija.

PCPress.rs Image

Pored bezbedonosnih tema kao što su bezbedna razmena podataka i transformacija u bezbedno poslovanje, konferencija donosi i određeni broj predavanja na aktuelne teme, kao što su GDPR, backup, arhiviranje podataka i upravljanje identitetima.

“Sada je pravi trenutak da se shvati značaj i važnost uvođenja modernih bezbedonosnih rešenja u sva poslovna okruženja u Srbiji i regionu jer godine pred nama prema istraživanjima vodećih svetskih Security kompanija biće jedne od najrizičnijih po većinu pravnih subjekata u poslednjih 20 godina. Mnogo toga je uticalo na to, a na nama je da to predočimo predstavnicima domaćih i regionalnih kompanija i ukažemo na mogućnosti i rešenja koja garantuju visok stepen bezbednosti  njihovih poslovnih okruženja.” – izjavio je Roberto Poletto, ispred kompanije COMING – Computer Engineering.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Najbolje aplikacije za hvatanje beleški: Evernote