BIZIT plus

Kompanija LG osvojila Biznis Partner nagradu

Trijumf u kategoriji „Consumer Electronics“ potvrdio poslovnu uspešnost LG Electronics u Srbiji

Priznanje Biznis Partner za Predstavništvo kompanije LG Electronics u SrbijiKompaniji LG Electronics je 23. juna , u hotelu Continental, u prisustvu ostalih laureata, brojnih poslovnih partnera, uglednih privrednika, predstavnika vlade, članova diplomatskog kora i predstavnika medija, uručena prestižna nagrada Biznis Partner 2011, u kategoriji Consumer Electronics. Nakon iscrpne analize poslovanja velikog broja kompanija i institucija, na osnovu dobijenih predloga poslovnih partnera i rezultata nezavisnih istraživanja tržišta, Komisija ove prestižne tradicionalne nagrade donela je odluku o nagrađivanju najuspešnijih kompanija i institucija iz regiona, među kojima je i Predstavništvo LG Electronics u Srbiji.

‚‚Zahvaljujući vrednom radu i posvećenosti zaposlenih, kao i brojnim tehnološkim inovacijama, kompanija LG danas zauzima jedno od vodećih mesta u sferi potrošačke elektronike. U godini u kojoj obeležavamo jubilej – 5 godina od otvaranja predstavništva u Srbiji, osvajanje ove važne nagrade je za nas velika čast. Dodatna motivacija je i to što smo od strane naših uspešnih poslovnih partnera iz celog regiona, prepoznati kao kompanija koja donosi napredna tehnološka dostignuća iz oblasti potrošačke elektronike,’’ izjavio je Predrag Todorović, direktor Predstavništva LG Electronics u Srbiji.

Pročitajte i:  LG otvorio prvu fabriku za proizvodnju punjača za EV u SAD

Stand kompanije LG Electronics na dodeli Biznis partner nagradaBiznis partner nagrada se već 17 godina dodeljuje kompanijama u regionu koje se u svom poslovanju rukovode visokim profesionalnim standardima i čvrstim etičkim normama, iskazujući dobre poslovne rezultate. Ova nagrada je još jedna potvrda poslovne uspešnosti kompanije LG Electronics Srbija, utoliko što se osim nezavisnih istraživanja, zasniva i na predlozima samih kompanija, koje ocenjuju svoje poslovne partnere za koje veruju da zadovoljavaju deset utvrđenih kriterijuma.

LG Electronics predstavništvo za Srbiju zvanično je otvoreno u Beogradu 2006. godine. Po udelu na tržištu LCD monitora i televizora, LG Electronics u Srbiji je vodeći brend. LG Electronics je u Srbiji otvorio Air Conditioning Akademiju, prvu stručnu ustanovu za besplatno usavršavanje iz oblasti klimatizacije. Kako širom sveta, tako i u Srbiji, fokus kompanije su strateške investicije u povećanje kvaliteta usluga, kao i garancija visokog kvaliteta proizvoda na dugoročnom nivou.

LG Electronics

Facebook komentari: