Top50 Glas publike

Kompanija LINKOM-PC proslavlja 25 godina rada

Privredno društvo Linkom-PC doo, registrovano je na današnji dan, 11. juna 1997, a tokom 25 godina postojanja, poslovni fokus se menjao, te poslednjih godina distribuiraju Cisco IKT rešenja.

PCPress.rs Image

Početkom 2021. godine odlučili su da svoje poslovanje prošire i na zemlje koje su deo EU. Osnovali su kompaniju u Segedinu, u Mađarskoj, kao deo poslovnih operacija i ideja, sa ciljem povećanja broja poslovnih transakcija na celoj teritoriji EU, a i šire.

Kažu da svojim saradnicima pružaju pre svega iskustvo i zagarantovani kvalitet usluga, zahvaljujući zaposlenima, koji su prošli kroz dobra i loša vremena, uprkos mnogim izazovima od 1997. pa do danas (kao na primer globalna ekonomska kriza 2008., COVID 19 pandemija, itd).

“Ne zaboravljajući stečeno iskustvo, stalno učimo, jer smo svesni koliko se dinamički menja tržište i poslovanje. Učimo direktno od klijenata, na osnovu njihovih povratnih informacija. Veoma brinemo o našim klijentima i oni su nam od velike pomoći u tome kako pristupamo i doživljavamo poslovanje u budućnosti.”, rekao je osnivač, Miodrag Ilić, direktor i osnivač.

 

“Obećanje koje dajemo na današnji dan je da ćemo se truditi da pozicioniramo našu kompaniju na još više nivoe i da se trudimo da održimo dobre odnose sa svim zainteresovanim stranama, kako bismo nastavili izgradnju uspešnog poslovnog okruženja.” rekao je Dragana Ilić, zamenik direktora.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: