Korisnici iPhone-a sada mogu da naprave sopstvene WhatsApp stikere

Svakog minuta, korisnici WhatsApp-a šalju stikere bez da išta ukucaju i čuvaju novi stiker svaki put kada ga dobiju od nekoga. 

PCPress.rs Image

Jednostavan i zabavan proces

Dakle, stikeri su izazvali uzbuđenje u WhatsApp svetu. Šta ako biste mogli da napravite sopstveni stiker baš onako kako biste želeli da bude? Koristeći smešnu fotografiju svog prijatelja, ili samo mim, ili dodavanjem teksta i boja, dobijate novi stiker. Sada je to moguće bez instaliranja druge aplikacije da biste ih napravili na iOS uređajima.

Nedavno je WhatsApp debitovao sa dosta novih funkcija za svoje korisnike i ne želići da kasni, sada su iOS uređaji i korisnici iPhone-a ažurirani od strane WhatsApp-a sa puno novih funkcija. Jedna od njih je zabavna karakteristika pravljenja sopstvenih stikera.

Za ovu funkciju je potrebno ažuriranje WhatsApp verzije 23.7.82 koje je dostupno samo za iPhone uređaje koji ispunjavaju uslove. Možete da ažurirate svoj WhatsApp tako što ćete otići u App Store. Kada se ažurira, možete početi da koristite alatku za pravljenje stikera i kreirate zabavne stikere i šaljete ih prijateljima. Proces kreiranja ovih stikera je takođe podržan neverovatnim veštinama uređivanja iPhone-a. Ali stvaranje ovih stikera je zaista zabavno i lako. Hajde da pogledamo proces.

Pročitajte i:  Apple objavio novu listu zastarelih uređaja

Kako da kreirate WhatsApp stikere na vašem iPhone-u?

Idite u svoju galeriju i otvorite fotografiju od koje želite da napravite stiker. 

Pritisnite na određenu temu na fotografiji koju želite da koristite na stikeru. Kada ga dugo pritisnete, pojavljuje se mali iskačući prozor sa opcijama koje traže kopiranje ili traženje. Izaberite kopiranje. 

Zatim idite na WhatsApp i otvorite bilo koji čet tamo. U okvir za tekst, nalepite sliku i ona će automatski biti poslata kao stiker. Zatim možete dodati stiker u svoju kolekciju stikera. Niste mislili da je to tako jednostavno, zar ne? Ova funkcija je zapravo veoma laka i zabavna. Nažalost, trenutno ne možete da prilagodite svoje stikere dodavanjem teksta ili crtanjem na njima. Ali WhatsApp će uskoro dobiti ove funkcije. Od sada uvek možete da koristite ovaj jednostavan metod da pretvorite smešnu sliku svog prijatelja u stiker.

Izvor: Digit.in

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,