Kreiranje i vođenje obavezne elektronske arhive lako je i brzo uz ABC softver i ABC eArchive

Sve više kompanija prepoznaje vrednost specijalizovanih softverskih rešenja za digitalno upravljanje dokumentacijom. Ovakva rešenja ne samo da optimizuju poslovne procedure i obaveze već i efikasno eliminišu brojne vidljive i skrivene troškove.

PCPress.rs Image

Pogodnosti se ogledaju i u značajnoj uštedi vremena u procesima izrade i odobravanja dokumenata, ali i smanjenoj potrošnji papira, tonera i štampača. Digitalnim  upravljanjem elektronskom dokumentacijom poslovanje postaje lakše, brže i efikasnije, a radno okruženje održivije i savremenije.

ASEE Business Correspondence (ABC) je softversko rešenje nove generacije za upravljanje dokumentacijom i povezanim podacima tako da oni budu brzo na raspolaganju, kome i kada su potrebni.

ABC je fleksibilan softverski paket koji se može prilagoditi potrebama različitih sektora unutar kompanije, uključujući pravni sektor, HR, compliance ili sektor održavanja.

Fleksibilna implementacija

ABC eArchive, ABC eOffice, ABC eSign, ABC Infoboard, ABC WebScan, ABC Invoice samo su neke od modularnih aplikacija koje ABC softverski paket nudi, pokrivajući sve faze života poslovne dokumentacije.

Modularnost aplikacija omogućava kompanijama da postepeno digitalizuju svoje kancelarijsko poslovanje i poslovne procese i da na vreme ispune svoje obaveze u regulatornom okruženju, pružajući im pritom fleksibilnost i jednostavnost upotrebe.

Porast obima poslovanja doveo je do povećanja količine dokumentacije koju treba arhivirati i po potrebi pretražiti. Sve kompanije biće u obavezi da čuvaju elektronska dokumenta u elektronskoj arhivi

Postoje dva načina implementacije ovog softverskog rešenja – na mestu korisnika (on premise) ili u oblaku (cloud), gde se preduzećima omogućava korišćenje aplikacije bez troškova infrastrukture i implementacije, uz redovnu mesečnu naknadu.

Pročitajte i:  Docus, 1c: Partnerstvo je ključ

ABC softver se izdvaja po svojoj prilagodljivosti, jednostavnosti korišćenja i širokoj primeni u raznim sektorima poslovanja. Ključni aspekti zbog kojih ga korisnici preporučuju su:

Podešavanje umesto programiranja: korisnici mogu lako vršiti izmene putem podešavanja, čime se eliminišu tehničke barijere i omogućava široka upotreba među zaposlenima različitog nivoa tehničke stručnosti.

Korisnički interfejs: softverski paket se ističe svojim user-friendly interfejsom, čime se olakšava svakodnevno korišćenje. Ova karakteristika čini softver pristupačnim i efikasnim alatom za različite timove unutar organizacije.

Univerzalna primena: ABC softverski paket prilagođen je kompanijama svih delatnosti i obezbeđuje efikasnost osnovnih poslovnih funkcija. Posebno se ističe njegova uspešnost u zadovoljavanju specifičnih potreba sektora, poput finansijskog, pravnog ili ljudskih resursa.

Fleksibilnost i brza prilagodljivost: zahvaljujući najsavremenijoj arhitekturi, softver se lako prilagođava promenama u poslovnim procesima, novim formatima podataka ili zakonskim regulativama. Mogućnost brze reakcije na promene čini ABC softver pouzdanim partnerom u dinamičnom poslovnom okruženju.

Usklađenost s budućim izazovima: Rešenje predstavlja modularnu platformu u svetlu budućih nadgradnji, jer obezbeđuje da organizacije ostanu korak ispred uvođenjem novih tehnologija i prilagođavanjem novim zahtevima tržišta.

Na osnovu ovih karakteristika, ABC je već postao prvi izbor za različite organizacije i preduzeća koja traže prilagodljivo, jednostavno rešenje koje ispunjava dinamične poslovne zahteve.

ABC eArchive – jedinstveno rešenje za elektronsko arhiviranje u skladu sa zakonom

Porast obima poslovanja doveo je do povećanja količine dokumentacije koju treba arhivirati i po potrebi pretražiti. Dodatno, stupanjem na snagu Zakona o arhivskoj građi od 1. januara 2024. godine, sve kompanije biće u obavezi da čuvaju elektronska dokumenta u elektronskoj arhivi.

ABC eArchive je sveobuhvatno rešenje za arhivsko poslovanje koje mogu koristiti kompanije svih veličina, iz različitih sektora. Obuka i podrška u vezi s korišćenjem softverskog paketa dostupni su na srpskom jeziku. ABC eArchive prati i prilagođava se svim regulatornim procesima i propisima. Na arhiviranim dokumentima se primenjuje elektronsko potpisivanje i vremensko žigosanje. Aplikacija podrazumeva jednostavno uključivanje organizacionih jedinica i njihovih dokumenata u sistem elektronskog arhiviranja, a moguća je integracija s drugim poslovnim softverskim rešenjima.

ABC eArchive vam nudi rešenje! Ova aplikacija predstavlja centralnu arhivu koja čuva, štiti i omogućava ponovno korišćenje podataka. Dokumentacija kompanije, partnera ili klijenata uvek su nadohvat ruke, a podaci su organizovani na logičan način, olakšavajući korisnicima da pronađu informacije koje su im potrebne. Aplikacija prati hijerarhiju organizacije omogućavajući odeljenjima i pojedincima da pristupe specifičnim informacijama neophodnim za tokove posla, uz poštovanje osetljivosti podataka.

PCPress.rs Image

Uloga ABC eArchive u poslovanju mnogo je šira od bezbednog čuvanja poslovne dokumentacije, kako u elektronskom, tako i u fizičkom obliku. Ranije je bilo potrebno vreme da bi se napravila arhivska knjiga, a sada je ona dostupna na klik!

Pročitajte i:  GoPro: Budite uvek korak ispred konkurencije

U ABC eArchive mogu se čuvati i klasifikovati različiti tipovi dokumenata, kao na primer, dosijei zaposlenih, biografije kandidata za posao, zapisnici sa sastanaka, fakture, ugovori, pravni slučajevi i važni korporativni dosijei, video-fajlovi…

Aplikacija za digitalno arhivsko poslovanje ABC eArchive razvijena je u Srbiji, prema svetskim standardima i usklađena s domaćim zakonodavstvom.

 Arhivirane informacije se čuvaju u rokovima propisanim Zakonom o arhivskoj građi i arhivskoj delatnosti, i drugim zakonima Republike Srbije i regulativom finansijskog sektora, ili sve dok ima potrebe za ponovnim korišćenjem. ABC eArchive pridružuje svakom sačuvanom zapisu njegovu celokupnu istoriju radi revizije ili audita.

ABC je fleksibilan softverski paket koji se može prilagoditi potrebama različitih sektora unutar kompanije, uključujući pravni sektor, HR, compliance ili sektor održavanja

Imajući u vidu da tehnološki zahtevi zavise od konkretnih uslova primene zakonske regulative na poslovanje određenog preduzeća, eksperti kompanije ASEE stoje na raspolaganju zainteresovanim klijentima i u prvoj fazi pripreme za uvođenje elektronske arhive kako bi se definisala konkretna rešenja.

Elektronsko arhiviranje zahteva pouzdan sistem koji se sastoji iz čitavog niza tehnoloških rešenja. Najizazovniji deo je potvrda autentičnosti i verodostojnosti dokumentacije posle dužeg vremenskog perioda. Veoma je važno da se digitalni potpis može proveriti i validirati, bez obzira na rok trajanja. ASEE stručnjaci rešili su i ove kompleksne zahteve!

Pročitajte i:  Kuda ide Excel korisnički interfejs?

Za više informacija i konsultacije o softverskom paketu ASEE Business Correspondence (ABC) ili aplikaciji ABC eArchive obratite se direktno proizvođaču na abc@asseco-see.rs.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,