BIZIT plus

Kućište koje će Windows računarima podariti Mac Pro izgled

Ranije ove godine, Apple je najavio da će predstaviti novi Mac Pro računar. Za razliku od dizajna „kante za smeće“, novi Mac Pro stvoren je da omogući veću fleksibilnost kada je u pitanju nadogradnja komponenti, ali je takođe imao i pomalo kontroverzan dizajn „rendaljke za sir“, zajedno sa neverovatnim cenama od 6.000 dolara (pod pretpostavkom da ga ne nadogradite u potpunosti).

PCPress.rs Image

Ukoliko vam se sviđa dizajn Mac Pro-a, ali vam se ne dopada cena (i macOS-a), možda će vas zanimati vest da je proizvođač PC računara Dune najavio pokretanje Dune Pro. Ovo je skoro identična kopija dizajna kućišta Mac Pro-a, osim što sada možete da ga nadograđujete bilo čime.

Glavna razlika je u tome što Mac Pro ima ručku koja omogućava brzi pristup unutrašnjosti računara, dok Dune Pro to nema, ali pretpostavljamo da većini to neće biti problem. Nismo sigurni koliko je Apple oduševljen idejom da neko drugi kreira kućište koje izgleda kao Mac Pro, ali ako ste zainteresovani da ga kupite, zapravo možete unapred da ga naručite na Kickstarter-u 21. oktobra (još uvek nema reči o cenama).

Pročitajte i:  Neke Windows 11 nadogradnje instaliraće se bez restarta računara

U međuvremenu, možete pogledati iznad video PC World-a koji je uspeo da snimi kućište ranije (preskočite do 11 minuta).

Izvor: Ubergizmo

Facebook komentari: