Lexmark MX410de – multifunkcijski laserski štampač

Lexmark-MX410deJedan od predstavnika nove serije Lexmarkovih multifunkcijskih uređaja je MX410de, laserski štampač, skener i kopir sa mnoštvom korisnih dodataka. Ima 512 MB memorije proširive do 2.5 GB, dvojezgarni procesor na 800 MHz i LCD kolor ekran osetljiv na dodir.

Može da štampa dvostrano (duplex) i ima ugrađenu mrežnu karticu. Pored toga ima i prednju USB 2.0 utičnicu putem koje se mogu povezati kompatibilni uređaji da se sa njih direktno odštampaju željeni dokumenti. Sve informacije i komande prenose se posredstvom LCD ekrana – nvigacija kroz menije je brza i intuitivna. Ulazna kaseta je kapaciteta 300 listova, a ako je obim štampe veći može se dodati još jedna kaseta kapaciteta 550 listova.

Brzina štampanja je 38 strana u minuti, a vreme do početka štampanja prve strane je odličnih 6.5 sekundi. Pri rezolucija štampe je 1200 dpi stepen zacrnjenja je ravnomeran i zasićen, a odštampani dokumenti su detaljni sa dobro definisanim tekstom.

Ugrađeni skener koristi CIS tehnologiju sa rezolucijom 600 x 600, što ga čini idealnim za pravljenje brzih kopija i za skeniranje poslovnih dokumenata. RADF modul omogućava da se ubaci više stranica i da se one automatski skeniraju čak iako je reč o obostrano odštampanim dokumentima. Skenirani dokumenti mogu se poslati na e-mail ili putem faksa.

Pročitajte i:  Prenosna robotska metrologija vođena laserom

Maksimalni mesečni opseg štampe je 80.000 što će zadovoljiti potrebe manjih i srednjih preduzeća
Izvor: www.dl.rs/gdekupiti

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,