BIZIT 2022

LG Electronics upotpunio svoj 3D ekosistem

IB_S_CONTENT_DESCRIPTIONWRITER = Beograd, 10. avgust 2011. – LG Eletronics (LG) upotpunio je 3D ekosistem sa nedavnim predstavljanjem prvog svetskog 3D smart telefona sa „tri-dual” arhitekturom. Korisnicima je sada omogućeno da kreiraju sopstveno 3D okruženje uz pomoć LG CINEMA 3D televizora, 3D kućnog bioskopa, 3D notebook računara, 3D projektora, 3D monitora i 3D mobilnog telefona. Ljudi širom sveta sada mogu da dožive potpuni 3D užitak, sa proizvodima koji omogućavaju gledanje, kreiranje i deljenje 3D sadržaja vrhunskog kvaliteta.

„Pre samo nekoliko godina, 3D tehnologija je bila potpuna nepoznanica za većinu ljudi. Danas, LG može ponuditi sjajne 3D proizvode u kojima možete da uživati u Vašem domu, ali i one koji mogu stati na dlan vaše ruke, poput smart telefon LG Optimus 3D“, rekao je dr Jong-seok Park, predsednik i generalni direktor kompanije LG Electronics Mobile Communications. „Najnoviji LG proizvodi poseduju napredne opcije, koje omogućavaju kreiranje i deljenje 3D sadržaja. Već od samog početka primene 3D tehnologije, kompanija LG Electronics postavlja standarde vrhunske 3D zabave širom sveta.”

Pročitajte i:  LG ulazi na tržište punjača za električna vozila

Tokom čitave godine, kompanija LG Electronics je primenjivala sveobuhvatnu strategiju u nastupu na tržištu 3D proizvoda i tako značajno promenila način na koji korisnici mogu da uživaju u 3D tehologiji. Pored odlične platforme za 3D filmove i igre, LG sada omogućava korisnicima da zabeleže snimke svakodnevnog života u tri dimenzije, svojim smart tefonima.

Ovo sveukupno 3D iskustvo omogućuje LG Optimus 3D telefon, koji može prikazivati i snimati 3D sadržaje visokog kvaliteta i to bez upotrebe 3D naočara. Njegova jedinstvena „tri-dual“ konfiguracija (dual-core, dual-channel, and dual-memory) omogućava korisnicima znatno brže surfovanje Internetom, korišćenje više programa istovremeno, igranje naprednijih igrica i uživanje u 3D filmovima. LG Optimus 3D podržava bežično deljenje snimljenih 3D sadržaja sa drugim DLNA uređajima, kao što su 3D televizori ili 3D notebook računari.

Zahvaljujući partnerstvu sa kompanijom You Tube, korisnici LG Optimus 3D telefona mogu da postave 3D sadržaj koji su kreirali na specijalni You Tube 3D kanal. Još jedan od noviteta je serija preinstaliranih 3D igara, kao što su Asphalt 6: Adrenaline, Let’s Golf i N.O.V.A, stvorenih u saradnji sa kompanijom Gameloft.

Pročitajte i:  LG tvrdi da predstojeći OLED TV proizvodi zvuk bez zvučnika

Sa svojim sveobuhvatnim 3D ekosistemom, kompanija LG Electronics planira da nastavi sa širenjem linije proizvoda visoke 3D tehologije kako bi korisnici mogli da kreiraju, dele i uživaju u 3D sadržaju pomoću LG 3D proizvoda.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,