LG: Krajem 2013. mobilni sa savitljivim ekranom

Jedan od najvećih proizvođača OLED panela na svetu, kompanija LG Electronics najavila da će krajem 2013. godine predstaviti prvi mobilni uređaj sa savitljivim OLED ekranom.

LG_Fotografija 1Timu stručnjaka i inženjera kompanije LG aktivno radi na izradi i usavršavanju savitljive površine koja će promeniti način na koji koristimo mobilne telefone.

Zahvaljujući savitljivim OLED ekranima, više se nikada nećemo plašiti pada našeg ljubimca na tvrdi asfalt, dok će nošenje telefona u džepu biti gotovo neprimetno u skorijoj budućnosti, navodi se u saopštenju kompanije LG.

Na taj način, nešto što je pre svega par decenija izgledalo kao nešto što će biti dostupno tek u dalekoj budućnosti, danas, zahvaljujući naprednim tehnologijama postaje stvarnost. Od prvih prenosivih elektronskih uređaja pa sve do smart telefona i mobilnog interneta, stvoren je novi prostor koji zahvaljujući naprednim uređajima i novim tehnologijama pruža nove mogućnosti za interakciju, deljenje najnovijih informacija i inspiraciju za stvaranje nečeg sasvim novog, uzbudljivog i korisnog.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  LG razvio displej panel čvrst kao staklo, savitljiv kao plastika
SBB

Tagovi: ,