LG predstavio novu, unapređenu seriju LG Ultra monitora

Kompanija LG Electronics predstavila je u Beogradu novu seriju „Ultra“ monitora najnovije generacije sa poboljšanim performansama, među kojima se ističu UltraWide modeli sa unapređenom produktivnošću, UltraFine monitori idealni za profesionalce u kreativnim industrijama i UltraGear za neprevaziđeno gejming iskustvo.

PCPress.rs Image
Branislav Jordanov, marketing menadžer kompanije LG

U skladu sa svojom reputacijom vodećeg inovatora u kategoriji UltraWide monitora (format prikaza slike 21:9 i veći), impresivna površina novog LG monitora dijagonale 49 inča (model 49WL95C) dizajnirana je sa namerom da se poveća produktivnost i korisnicima omogući obavljanje više zadataka istovremeno, dok LG-jev najnoviji UltraGear Gaming Monitor (model 38GL950G) spaja izuzetan kvalitet slike i munjevitu brzinu.

2019 LG UltraWide Monitori

Najnoviji UltraWide monitor kompanije LG dijagonale 49 inča (model 49WL95C) odlikuje veliki zakrivljen ekran formata 32:9 koji pruža izuzetan kvalitet slike. Zahvaljujući svojoj bioskopskoj veličini, LG 49WL95C predstavlja visokokvalitetno rešenje idalno za multitasking, pošto uspešno zamenjuje nezgrapnu postavku više ekrana. Impresivan broj piksela od 5120 x 1440 (ekvivalentan broju piksela na dva Quad High Definitionmonitora od 27 inča koji stoje jedan pored drugog) i 108 piksela po inču (PPI) obezbeđuje optimalnu jasnoću slike, omogućava lakše čitanje dokumenata i lakše editovanje fotografija i video zapisa.

Pročitajte i:  Najbolji proizvodi 2021. godine 7/8 - Televizori, zvučnici, slušalice

PCPress.rs Image

Dual Controller Software omogućava vezu sa više uređaja koji svi mogu da se kontrolišu putem jedne tastature i miša, radeći nesmetano sa PBP u cilju unapređenja toka posla i povećanja efikasnosti. Kako bi u najvećoj meri iskoristio neverovatan prostor koji pruža ekran, LGUltraWide monitori poseduju Picture-by-Picture mod za uporedno prikazivanje sadržaja iz više izvora i istovremeni rad sa više aplikacija. Dodatno, uz pomoć USB Type-C portova, korisnici mogu istovremeno da prenose podatke i pune uređaje – čak i laptopove.

Najnovija serija LG UltraWide monitora podrazumeva i modele manje dijagonale, koji zadržavaju sve ostale premijum karakteristike. Tako modeli 34WL850 i 34WL85C koriste LG-jevu Nano IPS tehnologiju koja je najbolja u klasi, zahvaljujući kojoj pružaju preciznu reprodukciju boja koja pokriva 99 odsto prostora boja. Sa podrškom za HDR10, ovi monitori bez problema prikazuje video igre i snimke koje koriste HDR. Tehnologija VESA DisplayHDR™ 400 prikazuje široki spektar boja do 400 nita, ujedno pružajući dinamičniji i dramatičniji doživljaj.

PCPress.rs Image

Koristeći Thunderbolt™ 3 tehnologiju, svi LG UltraWide monitori omogućuju veću produktivnost i efikasnost. Jedan jedini Thunderbolt™ 3 kabl prenosi 4K sadržaj i zvuk, istovremeno pružajući napajanje baterije laptop računara jačine od 60W, pojednostavljujući svaki radni proces. Na osnovu svega navedenog, LG UltraWide monitori predstavljaju instrument za unapređenje produktivnosti. Pogodan za svaku vrstu posla, ovaj monitor odgovara ljudima koji rade u sektoru finansija, IT-ja, dizajna i arhitekture, gde su neophodni preciznost i kvalitet prikaza.

Pročitajte i:  Novi Apple ekran biće duplo jeftiniji od Pro Display XDR-a

 

LG UltraFine monitori

UltraFine serija monitora namenjena je kreativnim profesionalcima koji cene detalje koji su u ovom slučaju četiri puta istaknutiji nego kod Full HD modela zahvaljujući UHD 4K rezoluciji. Uz ovu karakteristiku, korisnici imaju nenadmašno iskustvo uživanja u sadržaju. Među monitorima iz ove serije koje je LG predstavio je i model 32UL950 koji takođe poseduje Nano IPS tehnologiju.

PCPress.rs Image

Model 27UL850 poseduje Black Stabilizer tehnologiju koja uspešno osvetljava i najtamnije oblasti, dok Dynamic Action Sync karakteristika omogućava gejmerima da bez problema zapaze neprijatelje tokom igranja. Osim toga, FPS i RTS režimi pružaju sjajno iskustvo, prilagođavajući i optimizujući postavke za izabranu igru.

 

2019 LG UltraGear Gaming monitor

LG je predstavioi svoj novi Nano IPS UltraGear monitor za gejmere, sa podrškom za NVIDIA G-SYNC i frekvencijom osvežavanja slike od 144Hz u cilju brzog i glatkog gejminga bez cepanja slike. Monitor rezolucije od 3840 x 1600 piksela pokriva 98 odsto lestvice boja DCI-P3.

PCPress.rs Image

UltraGear monitor je dizajniran kako bi gejmeri uronili u format prikaza slike formata 21:9, uz zakrivljeni ekran i dizajn koji je praktično bez ivica. Sferno osvetljenje, osmišljeno radi stvaranja najboljeg mogućeg iskustva igre, pruža do šest različitih podešavanja boja koje potiču iz poleđine monitora i mogu da se prilagode raspoloženju gejmera, istovremeno smanjujući zamor očiju.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,