Top50 Glas publike

LG predstavlja prvi 3D smart telefon

lg-3d-mobile-phone Beograd, 2. februar 2011. godine LG Electronics (LG) predstaviće na ovogodišnjem Svetskom kongresu mobilne telefonije (Mobile World Congres) u Barseloni LG Optimus 3D, prvi smart telefon na svetu koji će korisnicima pružiti potpuno 3D iskustvo.

LG Optimus 3D rešava pitanje nedostаtka 3D sаdržаjа, što je jedan od nаjvećih problemа sa kojima se suočava tržište 3D uređaja, obezbeđujući kompletnu plаtformu za jedinstveno iskustvo korišćenja mobilnog telefona. Najnapredniji smаrt telefon koji je kompanija LG do sada razvila, imaće kameru sa dvostrukim objektivom zа snimanje 3D sadržaja, LCD ekran koji će omogućiti prikaz 3D slike i bez naočara, rаzličite opcije povezivanja poput HDMI i DLNA tako da će biti omogućeno razmenjivanje 3D sadržaja bilo kаd i bilo gde.

Dodatne informacije o LG Optimus 3D smart telefonu biće dostupne u izložbenom prostoru kompanije LG, na kome će biti organizovano i predstavljanje mogućnosti ovog revolucionarnog modela uživo. Mobile World Congres održava se u Barseloni od 14. do 17. februara.

Izvor: LG
Foto: WorldMatters

Facebook komentari:
Pročitajte i:  LG napravio rastegljivi displej
SBB

Tagovi: , , , , ,