Računari i Galaksija

LG: Stiže unapređena L serija

Modeli LG Optimus L II serije, sa poboljšanim dizajnom i novim funkcijama, biće predstavljeni na najvećem svetskom sajmu mobilnih uređaja, saopšteno je iz kompanije LG.

LG_Optimus L II serija_L5_L7_L3_Foto2Na MWC sajmu će krajem meseca biti predstavljena Optimus L II serija koja poseduje unapređeni dizajn, sa laserski sečenim konturama kućišta i smart LED osvetljenje dugmadi, a korisničko iskustvo je poboljšano uz pomoć IPS ekrana visoke rezolucije i baterije produženog kapaciteta. Pored toga, modeli iz Optimus L II serije podržavaju dve SIM kartice.

„LG je poznat po vrhunskom stilu svojih modela, a Optimus L II serija se upravo zasniva na inovaciji u dizajnu,“ istakao je dr Jong-seok Park, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Electronics Mobile Communications.

„Razvijajući sofisticirani stil i prvoklasne karakteristike originalne Optimus L serije, očekujemo nove uspehe i još veću popularnost ovih modela širom sveta.“

Iz kompanije LG saopštili su i da je Optimus L serija u prvih 10 meseci zabeležila 10 miliona prodatih primeraka, te da nastoje da novom serijom taj trend nastave.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  LG objavio prvi bežični transparentni OLED TV
SBB

Tagovi: , , , ,