BIZIT Seminar

Lidl u Srbiji otkrio gde će se otvoriti još 7 prodavnica

Prethodnih par dana u vestima su dominirali pilići, banane i rvački zahvati najvećih poštovalaca ovih namirnica. Kako bi nastavio u istom ritmu, Lidl u Srbiji otvara još sedam lokacija prodavnica. Generalni direktor je otkrio i tačne lokacije.

Lidl u Srbiji otkrio gde će se otvoriti još 7 prodavnica

Generalni direktor kompanije Lidl Srbija Tomislav Šapina izjavio je da će ta trgovinska kompanija nastaviti sa širenjem mreže prodavnica i najavio da će do kraja godine biti otvorene prodavnice u Beogradu kod Ade Ciganlije, Vršcu, Inđiji, Jagodini, Kikindi, Kruševcu i Pančevu.

Lidl u Srbiji proširuje poslovanje sa još 7 prodavnica

Kako prenosi Beta, Šapina se zahvalio potrošačima na strpljenju i zaposlenima na zalaganju nakon otvaranja prvih 16 prodavnica tog nemačkog trgovinskog lanca.

“Prvi dani rada Lidla u Srbiji prošli su u znaku dugoočekivanog susreta. Lično sam posetio veliki broj prodavnica i bio zatečen pozitivnom energijom koja se mogla osetiti. Potrošačima prvenstveno hvala što su nam ukazali poverenje i nadamo se da će nastaviti da kupuju kod nas. Nakon slavljeničkih cena povodom otvaranja, nastavićemo da činimo kvalitet dostupnim.”

Zahvalio je i zaposlenima, koji su, kako navodi, omogućili da otvaranje svih 16 prodavnica prođe u najboljem redu i u utisak kupovine dodali pečat srdačnosti. “Radili smo najbolje što smo umeli i izvinjavam se ako je iko doživeo bilo kakve neprijatnosti”, rekao je Šapina.

Izvor: Beta

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,