BIZIT plus

Otvoren Lidl, fanovi čekali celu noć otvaranje

Lidl je jedan od najpoznatijih trgovinskih lanaca u Evropi, i kao takav ima veliki broj poklonika u Srbiji. Zato i ne čudi što je otvaranje prodavnica širom zemlje dočekalo na hiljade fanova koji su strpljivo od 4 ujutru čekali otvaranje.

PCPress.rs Image

Lidl u Srbiji je otvoren jutros u 8 ujutru, čime se završila priča o otvaranju. Sada je na redu početna euforija gde će u prodavnice ući samo najveći fanovi ovog brenda. Zaista je lepo znati da neko ima tako verne potrošače kojima nije teško da i po četiri-pet sati čekaju da uđu i pronađu artikal o kome su maštali. U ovom slučaju, reč je o – piletini na akciji.

Redovi ispred Lidla se povećavaju

Red je, kako javlja reporter B92 Filip Čukanović, sada čak i duži nego rano jutros. Kupci koji izlaze iz prodavnice nose uglavnom gomile kesa i tvrde da su zadovoljni.

“Ovo je taman kako treba za nas penzionere, zadovoljna sam”

Najveća navala, prema svedočenju sa terena, vlada za piletinom koja košta 120 dinara i koja je planula. Zalihe na rafovima Lidla su više puta nestajale pa su morali da donose nove količine. Kako Blic javlja, jedna gospođa je dokazala da je najveći gurman kada je piletina u pitanju kupivši preko 30 kilograma.

Pročitajte i:  Kuhinja budućnosti: Kad robot sprema šnicle

Takođe, kupci masovno kupuju svinjsko mleveno meso po ceni od 300 dinara za kilogram. Veliko interesovanje je i za banane, koje koštaju 60 dinara za kilogram, kao i za ananas koji je košta svega 99 dinara.

Veruje se da će se situacija normalizovati nakon što najveći fanovi zadovolje svoje potrebe. Slična situacija je bila i na otvaranju IKEA robne kuće, a svi se sećamo ljubitelja sadnica japanske trešnje.

Facebook komentari: