Data centri 2024

LinkedIn uvodi QR kodove radi lakšeg povezivanja

Dok je Facebook prava mreža za druženje, ima mnogo onih koji se okreću LinkedIn-u kada žele da drže svoje društvene aktivnosti odvojene jedne od drugih, čuvajući lične i profesionalne podatke na različitim platformama. Sada, ako ste verni LinkedIn korisnik, možda ćete biti zainteresovani za neke od novina koje su objavili.

Jedna od novih funkcija koje će LinkedIn uvoditi na svoju platformu dolazi u obliku QR kodova. Oni nisu novi, ali ono čemu će služiti jeste, a učiniće da se korisnici brzo povezuju. Prema LinkedIn-u, „sledeći put kada ste na događaju i upoznate nekoga s kim želite da razgovarate, otvorite aplikaciju LinkedIn i skenirajte svoj QR kod da biste se povezali i ostali u kontaktu. Prošli ​​su dani traženja vizitkarti, tražeći od osobe da vam kaže svoje ime ili da da broj telefona kako bi se uverio da ste pronašli njegov profil.“

Ovo je karakteristika koju mnoge druge aplikacije već koriste, na primer LINE gde korisnici mogu da dodaju nove kontakte samo skeniranjem koda. Nismo sigurni što je LinkedIn-u trebalo ovoliko vremena kako bi ovu funkciju dodao na svoju platformu, ali pretpostavljamo da je bolje ikad nego nikad. Pored QR kodova, LinkedIn je takođe predstavio novu funkciju prevođenja koja korisnicima omogućava prevođenje postova napisanih na drugom jeziku.

Pročitajte i:  LinkedIn kao "dejting" aplikacija

Izvor: Ubergizmo

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , ,