Linkom-PC otvara kompaniju u Mađarskoj: Nove mogućnosti za bolje pružanje usluga kupcima

Linkom-PC Kft najavljuje otvaranje kancelarije u Segedinu. Novoosnovana kompanija u Mađarskoj doneće sve mogućnosti Linkom-PC prilagođenih rešenja, fokusirajući se na personalizovanu ponudu koja je namenjena unapređenju poslovanja.

PCPress.rs Image

Nove mogućnosti i mnogo bolje cene, uz dodatni popust prate ovo veliko otvaranje. Nova kancelarija Linkom-PC Kft Segedin, koja počinje sa radom od 1. marta, pružaće usluge kupcima širom sveta.

IKT oprema za profesionalce

Za sve IKT profesionalce, Linkom-PC Kft je kompanija specijalizovana za prodaju IKT opreme, posebno za prodaju mrežne opreme proizvođača Cisco.

Miodrag Ilić, suvlasnik i izvršni direktor Linkom-PC Kft: „Pratili smo sve svetske trendove i u potpunosti digitalizovali procese prodaje kako bismo se prilagodili situaciji na tržištu IKT opreme u EU. Linkom-PC Kft polako raste svakog dana i sve zanimljive detalje o tome, kao i ponude možete pronaći na veb stranici kompanije. Tržište IKT se koleba u ova specifična vremena, ali sjajno je biti prisutan na tržištu EU i odlična mogućnost da se opsluže svi naši kupci.“

PCPress.rs Image
Miodrag Ilić i Dragana Ilić

„Možda ovo nije najbolje vremene za otvaranje nove kompanije. Ali, uvek postoje mnoge mogućnosti i na današnjem tržištu, posebno ako smo prisutni sa novim ponudama i mnogo boljim cenama za naše postojeće i nove kupce. Uvek radimo na 4B iskustvu za naše klijente – bolje cene, bolja usluga, bolji uslovi plaćanja i bolji uslovi isporuke. Samo 4B za naše kupce!“ – rekla je Dragana Ilić, suvlasnik i izvršni direktor Linkom-PC Kft.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Kako da poslovanje upotrebom mobilnih Epson POS štampača podignete na još viši nivo

Tagovi: , ,