VMWare

Mario Kart Tour najuspešnija iPhone igra 2019.

Uprkos tome što se pojavila u drugoj polovini godine, igra Mario Kart Tour ipak je uspela da postane najviše preuzimana igra za iPhone tokom 2019. godine.

Kompanija Apple objavila je listu najpopularnijih sadržaja, te se besplatna verzija Mario Kart igre, koja je izašla u septembru, našla na vrhu liste najpopularnijih besplatnih igara. Tako je ova Nintendo igra pobedila ozbiljnu konkurenciju, poput igara Call of Duty: Mobile i Fortnite, a Apple nije objavio tačan broj preuzimanja, tako da još uvek nije poznato o kojoj se prednosti radi. Budući da se već zna da je Call of Duty preuzet oko 100 miliona puta (i za iOS i za Android) u prvoj nedelji nakon lansiranja, pretpostavlja se da se radi o ozbiljnoj cifri za Mario Kart.

Na drugom mestu našla se igra Color Bump 3D, na trećem aquapark.io, dok je Call of Duty: Mobile na četvrtom, a Fortnite tek na osmom mestu. Vesti ipak ne ukazuju na neku veliku promenu za Nintendo, budući da je kompanija imala uspeha i prethodnih godina kada su ovakve liste u pitanju.

Pročitajte i:  Epic Games traži povratak igre Fortnite na Apple Store-u

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
PC Press - Telefoni, leto 2020

Tagovi: , , , ,