ERP 2024

Messenger je dobio nove efekte za grupne video pozive

Facebook Messenger je dobio nove efekte za grupne video pozive.

PCPress.rs Image

Grupno, najzad!

Konačno je Facebook Messenger dobio funkciju za grupne video pozive. Očekuje se da će uskoro biti dostupna i na Instagramu. Reč je o grupnom efektu koji podržava više video poziva u isto vreme čime je olakšana komunikacija između više članova. Takođe moguće je igrati igricu i u isto vreme biti na video pozivu sa više članova.

Povodom ove novine Facebook je saopštio: „Možete da birate preko 70 grupnih efekata, od igre u kojoj se takmičite da napravite najbolji hamburger do efekta sa slatkom narandžastom mačkom koja ulazi u svačije ekrane.“ Od novih efekata se očekuje da će pozitivno uticati na iskustvo korisnika.

Krajem mesca Facebook će dozvoliti pristup efektima tako da drugi programeri ili sami korisnici mogu da transformišu efekte. Facebook smatra da će grupni efekti pomoći ljudima da izraze ili razvijaju svoju kreativnost kroz iskustvo video poziva putem Messengera. Do sada su jedini efekti koji su korisnici imali uvećanje fotografije, video za Story ili Reels, a ubrzo će moći sami da ih dizajniraju.

Pročitajte i:  Ko bi mogao kupiti TikTok?

Izvor: TVINDIA

 

Facebook komentari: