BIZIT plus

Meta povećava cenu za Quest 2 slušalice

Kompanija je saopštila da će povećati cenu svojih Meta Quest 2 slušalica virtuelne realnosti za oko 100 dolara od avgusta. U međuvremenu, kompanija priprema lansiranje novih modela Quest slušalica.

PCPress.rs Image

Novi modeli stižu uskoro

Kompanija je nedavno najavila nadogradnju svoje VR platforme, Horizon Worlds-a i otvorila fizičku prodavnicu za korisnike kako bi isprobali slušalice virtuelne realnosti.

Kompanija navodi da će verzija Quest 2 od 128 gigabajta koštati 399,99 dolara. Dok će verzija od 256 gigabajta prodavati po ceni od 499,99 dolara. Takođe, povećavaju se cene i nekih dodataka i renoviranih jedinica.

„Pravimo promenu koja će nam pomoći da nastavimo da ulažemo dugoročno i da pokrećemo VR industriju unapred“, navodi kompanija u saopštenju, dodajući da su korisnici potrošili preko milijardu dolara na aplikacije Meta Quest. Kompanija je najavila da će kasnije ove godine lansirati nove slušalice virtuelne realnosti, pod kodnim nazivom Project Cambria. Još uvek nije poznat tačan datum lansiranja kao i specifikacije uređaja.

Izvor: Reuters

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Ruski sud naložio hapšenje portparola Mete