Microsoft najavljuje „poseban događaj“ 21. septembra

Ovaj događaj se smatra jednim od najvažnijim hardverskim događaja koji će se održati na jesen.

PCPress.rs Image

Događaj će se održati u Njujorku

Leto se bliži kraju, što znači da je jesenja sezona tehnoloških događaja pred nama. Microsoft je najavio svoj događaj tako što je poslao pozivnice sa porukom da ljudi sačuvaju 21. septembar za “poseban događaj”. Međutim, Microsoft još uvek nije pružio nikakve specifične detalje ili informacije o tome šta će se tačno biti predstavljeno na tom događaju.

Ovaj događaj bi mogao da predstavlja Microsoft-ov glavni jesenji hardverski događaj, tokom kojeg kompanija obično otkriva svoje najnovije Surface uređaje i drugu opremu. To bi značilo da se Microsoft vraća na svoj stari termin u septembru nakon što je prešao na datum u oktobru prošle godine. U svakom slučaju, obzirom na fokus kompanije u poslednjih godinu dana, verovatno će se dosta govoriti o različitim mogućnostima i istraživanjima u vezi veštačke inteligencije. Takođe, uvek postoji šansa da saznamo nešto i o novim funkcijama Windows-a 11.

Jesenji događaji u tehnološkoj industriji polako se pripremaju. Apple obično prikazuje svoju najnoviju listu iPhone-a (koji će ove godine možda koristi USB-C port za punjenje). Google će sigurno otkriti svoje nove Pixel uređaje u nekom trenutku u naredna dva meseca. Amazon organizuje hardverski događaj 20. septembra, dan pre Microsoft-ovog. Takođe, stižu nove informacije o Meta Quest 3 slušalicama na Meta Connect događaju 27. septembra.

Pročitajte i:  Microsoft konačno donosi podršku za tastature i miševe za Xbox Cloud Gaming naslove

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,