Microsoft objavio novi Xbox Store

Microsoft je objavio da radi na novom Xbox Store-u, a krajnji rezultat trebalo bi da bude mnogo brže iskustvo pretraživanja i jednostavnija navigacija. Iz kompanije smatraju da su uradili mnogo više od običnih kozmetičkih promena, i da je dobijeno na brzini, sigurnosti i lakoći upotrebe kontrolera više nego ikad pre.

novi xbox store

Predstavljanje 5. avgusta

Nova Microsoft aplikacija za Xbox Store biće predstavljena Xbox insajderima 5. avgusta, pre nego što će se narednih nedelja proširiti na ostale testere i konačno doći do svih vlasnika Xbox One i Xbox Seriex X ove jeseni. Dosadašnja verzija ove prodavnice bila je prava gnjavaža za korisnike i pomalo nepregledna, a promene će biti veliki korak u pravom smeru.

Ono što odlikuje novu prodavnicu jeste drastično veća brzina u odnosu na postojeću prodavnicu. Microsoft je objavio da je u pitanju duplo veća brzina, i da učitavanje traje manje od dve sekunde, ponekad čak i manje od jedne sekunde. Restrukturiranje sekcija je urađeno tako da je mnogo olakšano kretanje uz pomoć Xbox kontrolera. I Microsoft i Sony se trenutno utrkuju oko otkrivanja novih informacija u vezi sa konzolama naredne generacije, a tokom ovodišnje praznične sezone očekuje nas puno zanimljivosti i izuzetno dobar gejming, s obzirom na specifikacije Xbox Series X i Sony PlayStation 5.

Pročitajte i:  Microsoft možda priprema jeftiniju Xbox Series X konzolu

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,