Microsoft odložio sledeće veliko ažuriranje za Windows 10

Microsoft je, kako je nedavno objavljeno, odložio sledeće veliko ažuriranje za Windows 10, a pošto je u okviru novog upgrade-a otkrivena greška.

PCPress.rs Image

Greška je izgleda dovoljno velika da odloži sledeću verziju Windows-a 10, koja je trebalo da se pojavi 10 aprila. Kompanija će nastaviti sa procedurom za lansiranje Spring Creators Update-a (verzija 1803) čim greška bude ispravljena, što će se, prema nezvaničnim najavama, dogoditi tek za nekoliko nedelja.

Windows 10 Spring Creators Update donosi niz novih opcija, te poboljšanja, a od bolje HDR podrške, preko audio podešavanja za svaku aplikaciju, do poboljšanih kontrola za Microsoft Game, te mnoge druge. Jedno od značajnijih poboljšanja je i ono koje se odnosi na skraćivanje vremena koje je potrebno za ažuriranje nekog uređaja (reduced system downtime), a koje će značajno ublažiti proces instalacije upgrade-ova, koji obično smeta korisnicima.

PCPress.rs Image

Problem su verovatno otkrili Windows 10 insajderi, koji obično dobijaju rani pristup svakoj novoj verziji, a kako bi je proverili pre nego što stigne do korisnika.

Pročitajte i:  Google smatra da ChromeOS Flex može da zameni Windows u poslovnom okruženju

Izvor: Oveclock3d

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,