ASUS ROG Flow

Microsoft podržava startapove širom sveta

Kompanija Microsoft je objavila dostupnost programa Microsoft for Startups, inicijative koja će startap kompanijama pomoći u pridobijanju novih korisnika i prihoda.

Microsoft for Startups je izgrađen na pouzdanoj platformi koja raste s korisnikom, istovremeno se povezujući s njegovom zajednicom i klijentima. U pitanju je dvogodišnja investicija od 500 miliona američkih dolara, koja će startap firmama ponuditi mogućnost zajedničke prodaje s Microsoft-om, kao i pristup Microsoft-ovim tehnologijama i društvenim čvorištima koja podstiču saradnju unutar lokalnih ekosistema. Startapi su nezaobilazan generator inovacija, a kako bi im omogućio brži rast, Microsoft će postati partner s osnivačima kompanija i investitorima širom sveta.

Microsoft ima više od 30.000 prodajnih predstavnika i 800.000 partnera, a njihov zajednički cilj je podsticanje kompanija iz svih industrija da usvoje Microsoft-ova rešenja u cloud-u. Program donosi resurse koji će marketinškim i prodajnim timovima startap firmi omogućiti da zadovolje korporativne standarde klijenata, a potom i prodaju istim tim kompanijama u partnerstvu s  Microsoft-om i njegovim partnerima.

Izvor: SEEbiz

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Windows 10: Ispravljen propust koji je izazivao "plavi ekran smrti"
BIZIT Seminar

Tagovi: , , , ,