Data centri 2024

Microsoft Teams konačno popravlja jednu od svojih najneugodnijih karakteristika

Hostovanje poziva Microsoft Teams-a konačno može postati prijatnije zahvaljujući novom ažuriranju koje je kompanija lansirala.

PCPress.rs Image

Blokirajte sve video snimke prisutnih u Microsoft Teams-u

Microsoft Teams otkrio je da će organizatori sastanaka uskoro moći da onemoguće video fidove određenih učesnika – kao i da isključe video fidove svih učesnika u pozivu. Uzbuđeni smo što ćemo uskoro objaviti mogućnost onemogućavanja svih video zapisa prisutnih i mogućnost onemogućavanja pojedinačnog video snimka jednog učesnika, napominje se u postu. Nova funkcija, za koju je Microsoft rekao da dolazi i Windows i MacOS korisnicima, zajedno sa mobilnim korisnicima na iOS-u i Android-u, trebalo bi da počne da se objavljuje krajem maja 2021. To je najnovija u nizu novih funkcija predstavljenih u Microsoft Teams-u, jer se kompanija trudi da napreduje na tržištu video poziva, posebno sada kada mnogi zaposleni prihvataju hibridni radni pristup kancelarijskom životu. Teams je nedavno pokrenuo i PowerPoint Live, koji omogućava pokretanje prezentacija direktno na sastanku Microsoft Teams-a, bez potrebe za deljenjem ekrana sa publikom.

Pročitajte i:  Kako da obrišete Windows aplikacije

Microsoft je takođe otkrio da će Teams uskoro automatski snimati sve sastanke, sa upozorenjem prikazanim na početku poziva da upozori korisnike da se sastanak snima, a snimak će biti dostupan za preuzimanje i preslušavanje nakon završetka poziva. Za one koji traže nešto malo veće, korisnici Microsoft Teams-a uskoro će moći da ugoste „interaktivne webinare“ za do 1.000 učesnika ili view only emitovanja za do 20.000 ljudi.

Izvor: Techradar

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,