BIZIT plus

Midwich Group pokreće uslugu monitoringa 24/7

Mi Insight, koji je deo Midwich – ovih Mi usluga, omogućava partnerima u prodaji da nadgledaju svu AV i UCC opremu, uključujući platforme za video konferencije, kao što su Teams i Zoom.

PCPress.rs Image

Midwich grupa je pokrenula „Mi Insight“, proaktivnu uslugu praćenja koja radi 24 sata dnevno 7 dana u nedelji i dostupna je za distributerske partnere širom sveta.

Mi Insight rešava složenost upravljanja AV opremom i sistemima objedinjenih komunikacija obezbeđujući povećanu vidljivost i kontrolu u celoj mreži. Rast hibridnog rada znači da je AV oprema raspoređena na čak više lokacija nego pre pandemije. Mi Insight omogućava trgovcima da u realnom vremenu vide kada nešto pođe po zlu i ponude sporazum o nivou usluge da brzo identifikuju sve probleme, bez obzira na to gde se nalaze u svetu.

Novosti koje donosi Mi Insight

  • Ujedinjuje fizičko, virtuelno, softverski definisano praćenje sistema zasnovano na oblaku
  • Mašinsko učenje mapira trendove koji pokreću duboku inteligenciju i predviđaju efekat prekida
  • Pregledanje događaja onako kako se dešavaju prijavljenjem u sistemu
  • Automatski prikuplja podatke preko SNMP, API, SSH, tehnika
  • Spajanje podataka u lokalnoj infrastrukturi i infrastrukturi sa više oblaka u realnom vremenu

Kontrolna tabla Mi Insight omogućava prikaz svih AV i UC sisteme na jednom mestu, uključujući svaku kancelariju, lokaciju zgrada, soba i udaljenih korisnika na jednoj lokaciji.

PCPress.rs Image

Jon Dev-Stanlei, direktor tehničkih usluga i podrške u Midwich-u, prokomentarisao je: „Ponosni smo što podržavamo globalnu mrežu dilera ovom zaista jedinstvenom uslugom. Mi Insight je razvijen kako bi našim partnerima pružio potpuni mir, omogućavajući im da u stvarnom vremenu vide kada nešto pođe po zlu, osiguravajući brzo reagovanje na odgovarajući način.

Jedna aplikacija pruža potpunu vidljivost UC opreme krajnjih korisnika, sistema digitalne signalizacije, LED zidova ili prezentacionih prostora, pružajući neusporediv nadzor nad njihovim mrežama. Osim toga, platforma takođe može biti označena belom bojom kako bi zadovoljila različite smernice brenda, što znači da je vrlo prilagodljiva.”

Izvor: Midwich

Facebook komentari: