BIZIT 2022

MIS Caffe – aplikacija za ugostiteljske objekte

Kompanija M&I Systems, Co. Group, koja se bavi informatičkim inženjeringom i menadžment konsaltingom, kreirala je MIS Caffe – samostalnu aplikaciju koja prati celokupno poslovanje ugostiteljskog objekta – od izdavanja porudžbina, preko naplate do izveštavanja.

pic-3Aplikacija nudi efikasnu kontrolu troškova, optimizuje poslovanje i osigurava profit. Kroz grafički i tekstualni prikaz na ekranu na kome radi osoblje, omogućava odabir, grupisanje, pregled i predaju stolova i porudžbina koje su na njima kreirane, a rešenje nudi i klasifikaciju artikala u kategorije prema ponudi restorana.

Porudžbinu kreiranu u aplikaciji za restoransko poslovanje u svakom trenutku, jednostavnim pritiskom na dugme, moguće je naručiti od kuhinje, odložiti, ponoviti turu, naplatiti, poništiti, reklamirati, stornirati.

 “MIS Cafe mogu koristiti svi klijenti koji imaju jedan ili više ugostitejskih objekata, aplikacija je samostalna može funkcionisati nezavisno i vrlo jednostavno se integriše sa ERP sistemom MIS2Open”, objašnjava Dragoljub Prijić, izvršni direktor M&I Systems, Co. Group.

Aplikacija obezbeđuje i vođenje smene za svakog konobara sa podacima o ostvarenim pazarima, kao i pregledom učinka zaposlenih koji se odnosi na prodate artikle, ostvarene porudžbine, račune itd.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,