Top50 Glas publike

Moj OFF: Uskoro prvi besplatni online filmski festival

Sve je više onih koji besplatno nude sadržaje koji bi korisnicima trebalo da ulepšaju vreme provedeno u izolaciji, pa se 27. marta očekuje i prvi besplatni online filmski festivalMoj OFF.

PCPress.rs Image

Vrhunski filmovi online

Festival otvara najnoviji film Romana PolanskogJ’accuse – koji će biti prikazan u petak 27. marta u 21 čas, a ljubitelji filma će u festivalu moći da uživaju do 10. aprila. Biće prikazano čak 65 ostvarenja, a u okviru kategorija Velikani filma, Viđeno neviđeno, Dokumentarni vrhunci, Porodična avantura i Kids Fest predstavlja.

PCPress.rs Image

Gledaoci će od 27. marta moći da pogledaju po tri premijere i po tri reprizna filma, uključujući i specijalne retrospektive najvećih filmskih autora i njihovih kultnih ostvarenja. Budući da nije reč o streaming servisu, već o festivalu, filmovi će moći da se prate samo u određenim terminima u toku dana. Festival će preko web-sajta moći da isprate građani Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, a u završnici će biti proglašeni pobednici, na osnovu odluke žirija, ali i samih gledalaca.

Prvi online Filmski festival MOJ OFF projekat je Kombank Dvorane, Cine granda, Vilinog grada i MCF Megakom filma, a podržan je i od strane Ministarstva kulture i informisanja Srbije. Na festivalu će biti prikazani i filmovi koji su imali svoje premijere na nedavnom 48. Festu i nešto ranijem 25. Festivalu autorskog filma.

Pročitajte i:  Kršenje autorskih prava: Twitter pušta filmove

Izvor: Kombank

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,