BIZIT plus

Motorizovani krevet za igranje igrica

Da li ste znali da postoji motorizovani krevet za igranje igrica koji vas pomera iz položaja za spavanje u položaj za sedenje pritiskom na dugme, sve dok vaše podešavanje igranja drži na dohvat ruke.

PCPress.rs Image

Bauhutte električni krevet za igranje igrica i sto za krevet su napravljeni da rade u tandemu: vaša oprema ide na podesivi sto, koji je dizajniran da ima krevet ispod njega, a okvir kreveta koristi motore za podizanje leđa i kolena u sedeći položaj (iako, doduše, ne baš ergonomski). Posle sesije igranja možete da koristite daljinski upravljač koji se nalazi sa strane kreveta da se vratite u položaj za spavanje, tako da se možete sklupčati i odmoriti oči. Takođe može odvojeno podići ili spustiti delove za glavu i stopala, dajući vam nekoliko podesivih položaja za spavanje i sedenje.

Možda zvuči blesavo, ali glava ne boli

PCPress.rs Image

Tu je i flota dodatne opreme. Bauhutte-ova veb lokacija predlaže uparivanje vašeg kreveta za igranje sa „energetskim vagonom“ koji skladišti gorivo za igrače, kombinovanim stalkom za odeću, stolom i jedinicom za skladištenje (naravno, za vaše periferne uređaje za igre). Bauhutte vam ne prodaje samo krevet / stolicu za igre – prodaje vam stil života. Vredi napomenuti da se čini da se kompanija razvijala do ove tačke: postojala je nemotorizovana verzija podešavanja kreveta za igre 2020. godine, a 2021. smo čuli za njegov dušek za igre. Sada se sve spojilo u motorizovano blaženstvo.

Za nekoga ko živi u malom prostoru kao što je jednosoban stan ili studio ovo bi zapravo mogao biti pristojan način da se i krevet i radni sto uklope u skučeni prostor. Takođe bi moglo biti korisno osobama sa ograničenom pokretljivošću; neka mehanička pomoć pri ustajanju iz kreveta mogla bi biti od izuzetne pomoći.

Gizmodo izveštava da okvir kreveta košta oko 480 dolara sam po sebi. Okvir je dugačak otprilike 198 cm i širok 94 cm, što bi trebalo da mu omogući da drži dušek dvostruke veličine u SAD. Nažalost, čini se da je Bauhutte uglavnom fokusiran na prodaju kreveta u svojoj matičnoj zemlji Japanu, a solo okvir je rasprodat na Amazon Japanu.

Facebook komentari:
Računari i Galaksija