BIZIT plus

Motorola moto g7 telefoni postali deo Android Enterprise Recommended programa

Motorola moto g7 modeli postali su član Android Enterprise preporučenog programa. Ovaj pečat garantuje da uređaji nove Motorola g7 serije ispunjavaju strog skup zahteva, koje je definisao Google, kako bi se zadovoljile potrebe današnjeg poslovanja.

PCPress.rs Image

Ovi zahtevi, između ostalog uključuju: minimalne hardverske specifikacije, podršku za masovnu implementaciju Android uređaja i isporuku Android sigurnosnih ažuriranja u roku od 90 dana od Google objavljivanja.

Nova Motorola G7 porodica donosi najbrže i najsnažnije moto g iskustvo do sada i dokaz je posvećenosti ove kompanije cilju da krajnjim korisnicima obezbedi uređaje vrhunskih karakteristika po pristupačnoj ceni. Nudeći opcije koje se često nalaze na mnogo skupljim uređajima, Motorolina najnovija g7 serija pruža vrhunsku pouzdanost i garantuje da povezivanje Vaših zaposlenih nikada do sada nije bilo lakše i pristupačnije – po ceni koja predstavlja povoljnu poslovnu odluku.

Motorola moto g7 power: Veliki životni vek baterije

Motorola moto g7 power je specijalno izrađena kako bi se prevazišao broj 1 razlog za brigu u korišćenju mobilnih uređaja – dužina trajanja baterije. Uz bateriju od 5000 mAh, vodeću u industriji, vaši zaposleni sa samo jednim punjenjem baterije mogu nesmetano da rade i do 60h. Ukoliko se isprazni, dodatni sati korišćenja su obezbeđeni za samo nekoliko minuta sa Turbo Power TM punjačem. Dodatno, Motorola moto g7 power je opremljena sa moćnim i brzim Snapdragon 632, što povećava efikasnost operacija koje se obavljaju.

Pročitajte i:  Motorola g04 nudi premijum dizajn i performanse po sjajnoj ceni

Motorola moto g7 plus: Odlična kamera u uslovima slabog osvetljenja

Priča o novoj Motorola moto g7 plus je priča o kvalitetu i impresivnim performansama. Ovaj pametni telefon je dizajniran kako bi ispratio brz ritam poslovnog života. Oni koji su u pokretu nikada neće morati da brinu da li će propustiti najnoviji e-mail, ažuriranje ili poziv zahvaljujući bateriji koja traje ceo dan i TurboPower TM punjaču od 27W sa kojim samo 15 min punjenja obezbeđuje rad narednih 12h. U kombinaciji sa Qualcomm Snapdragon 636 mobilnom platformom, ovo je najbrži uređaj iz Motorola g serije do sada!

Pored toga, uz optičku stabilizaciju slike, koja smanjuje zamućenje pokreta i pametnu AI kameru koja automatski generiše optimizovane druge slike, vaše fotografije izgledaju impresivno, čak i uslovima slabog osvetljenja. Konferencijski pozivi i prezentacije dobijaju potpuno novu dimenziju sa novim U dizajnom i Max Vision displejem od 6.2″ , koji obezbeđuju interaktivan sadržaj sa Full HD + rezolucijom i pojačanim Dolby Audio TM kristalno jasnim stereo zvučnicima.

Motorola moto g7: Odlična oštrina kamere

Snimanje, kreiranje i deljenje sadržaja mnogo je lakše zahvaljujući Motorola moto g7 telefonu. Video snimci i slike oživljavaju uz U-dizajn i 6.2″ Max Vision Full HD + displej. Sistem dualne kamere od 12 MP je opremljen efektom za Spot boje, opcijom za automatsko detektovanje osmeha i opcijom Google Lens tako da slobodno možete pustiti mašti na volju i maksimalno ispoljiti svoju kreativnost.

Pročitajte i:  Vlasnici Motorola telefona dobijaju moćnu aplikaciju za produktivnost

Uz to, Motorola moto g7 je uređaj 50% brži od uređaja iz iste serije prethodne generacije i može da izađe na kraj sa najintenzivnijim kreativnim zadacima zahvaljujući super brzoj Snapdragon 632 mobilnoj platformi, dok TurboPowerTM punjač i baterija koja traje ceo dan, pomažu da izdržite i najduže poslovne sastanke. Na sve ovo, unapređeni Gorilla Glass dizajn čini da osim što funkcioniše perfektno, ovaj uređaj izgleda vrlo atraktivno.

Motorola moto g7 play: Zadovoljava sve vaše osnovne poslovne potrebe

Sa Snapdragon 632 mobilnom platformom, Motorola moto g7 play je 60% brža od prethodne generacije. U kompaktnom dizajnu dominira ultraširoki 5.7″ Max Vision HD+ display i 19:9 odnos ekrana, što na dlan vaše ruke smešta neprekidnu zabavu. Uz zadnju kameru od 13MP i sa PDAF i momentalnim okidanjem prekidača koji se fokusira na objekat, a da niste ni trepnuli, nećete propustiti da zabeležite nijedan važan životni trenutak.

Facebook komentari: