BIZIT plus

Motorola uverena u kvalitet ekrana Razr telefona

Povodom vesti koju smo objavili na portalu pcpress.rs u kojoj se tvrdi da se ekran modela Razr ljušti usled normalnog korišćenja dobili smo zvanično saopštenje kompanije Motorola, odnosno njenu zvaničnu reakciju, u kojoj je potvrđeno da će svi eventualni problemi izazvani vremenskim prilikama i koji nisu vezani sa zloupotrebom ili pogrešnim korišćenjem biti pokriveni garancijom. Saopštenje objavljujemo u celosti.

PCPress.rs Image

“Potpuno smo sigurni u kvalitet i izdržljivost displeja na modelu Motorola Razr i ne očekujemo da će doći do bilo kakvog guljenja ekrana usled normalne upotrebe telefona. Motorola Razr telefon je tokom procesa razvoja prošao kroz testiranja koja su uključivala i ekstremne temperature.

Kao što je to slučaj sa svakim telefonom, Motorola ne preporučuje ostavljanje uređaja na temperaturama ispod -20 stepeni Celzijusa i iznad 60 stepeni Celzijusa (na primer, u kolima).

PCPress.rs Image

Ako korisnici primete probleme sa uređajem koji su izazvani vremenskim prilikama tokom normalne upotrebe, a koji nisu povezani sa zloupotrebom ili pogrešnim korišćenjem, oni će biti pokriveni standardnom garancijom kompanije Motorola”.

Pročitajte i:  Kako produžiti vek trajanja vašeg pametnog telefona

Za više informacija o garanciji kompanije Motorola posetite ovaj link!

Facebook komentari: