BIZIT Seminar

Motorola Razr ekran se ljušti na pregibu?

Kada se pojavio, ovaj telefon učinio je da poverujemo da je neko konačno našao način da savije ekran, ali ga i vrati u prvobitno stanje. Ono što je realnost jeste da je on skup za većinu korisnika i poseduje za današnje standarde osrednju kameru. Međutim, izgleda da postoji problem i sa ekranom, barem na modelu koji je na test dobio portal The Verge.

motorola razr se ljusti

Plastika se odlepljuje na pregibu

Raymond Wong je prilikom testiranja uređaja primetio da je ekran počeo da se ljušti, odnosno da se gornji plastični sloj odlepljuje tačno na mestu pregiba, stvarajući mehur između ekrana i plastičnog laminata. Ovaj problem nije samo estetki, iako postoji i taj aspekat. Problem se javlja i kada je funkcionalnost u pitanju, jer ometa rad touchscreen-a.

Vong je izjavio da telefon nije vlažan, nije ga ispustio, i nije mu jasno kako se mehur pojavio. Takođe je izjavio da mu Motorola još uvek nije zvanično odgovorila na ovaj problem, ali ni portalu The Verge. Vide’emo da li će se još korisnika javiti sa istim ili sličnim problemom. Tada će se znati i da li je ovaj problem sa Motorola Razr telefonom usamljeni slučaj i fabrička greška, ili je pak reč o nečemu što pogađa veći broj uređaja.

Pročitajte i:  Tri razloga zašto je Motorola ThinkPhone najbezbedniji telefon koji trenutno možete da kupite

U međuvremenu, dobili smo i zvaničnu reakciju kompanije Motorola na ovaj slučaj, koju možete pročitati na donjem linku.

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: ,