BIZIT 2022

Multimedijalni laptop ASUS N55

PCPress.rs ImageAtraktivan i moderan dizajn, vrhunske komponente i nove tehnologije izdvajaju ASUS N55 od drugih laptopova

Novitet u prestižnoj ASUS N seriji multimedijalnih laptopova pored vrhunskih performansi donosi i revolucionarne novitete. Eksterni subwoofer čini slušanje muzike istinskim uživanjem, a Instant On tehnologija vam štedi dragoceno vreme. Za jednostavan, a ipak moderan i atraktivan izgled ASUS N55 laptopa zaslužan je David Lewis, poznati dizajnerski mag koji je u svet laptopova ušao na velika vrata, višestruko nagrađivanim modelom ASUS NX90.

Odlične performanse
Intel® Core™ procesori druge generacije i NVIDIA® GeForce® GT 555M grafička karta sa čak 2 GB video memorije i Optimus tehnologijom garant su odličnih performansi, ne samo u poslovnoj primeni već i kada je igranje najnovijih video igara u pitanju. Zahvaljujući bateriji velikog kapaciteta ASUS N55 ima autonomiju od preko pet sati, uz zadržavanje vrhunskih performansi.

Savršen zvuk
Audio podsistem je kreiran u saradnji sa poznatom kompanijom Bang&Olufsen Ice Power® i donosi inovativno rešenje koje podiže kvalitet zvuka na do sada neviđen nivo u svetu prenosnih računara. Eksterni ASUS SonicMaster Subwoofer obezbeđuje jasne i glasne basove, čineći zvuk potpunijim. Zvučnici na N55 laptopu su 28% veći od onih kod modela N53, odnosno isti su kao kod NX90, koji je u svim testovima stručnih medija dobio odlične ocene za zvuk.

Pročitajte i:  Asus Zenbook 14X OLED Space Edition - Kosmos kao inspiracija

Instant On
Želite da vam računar bude spreman za rad samo dve sekunde nakon što ste ga probudili iz standby režima pritiskom na Power taster? ASUS Instant On tehnologija omogućava baš to, a zahvaljujući njoj laptop može u stanju pripravnosti ostati i do 15 dana. Kada se baterija isprazni do 5%, svi podaci iz memorije će biti smešteni na hard disk i sačuvani.

Detalji su bitni
Moćne komponente i sjajni zvučnici nisu jedini aduti nove serije. Web kamera HD rezolucije zahvaljujući dobrom framerate-u obezbeđuje jasnu sliku čak i u uslovima slabijeg osvetljenja. ASUS N55 poseduje ekskluzivnu USB Charger+ tehnologiju koja omogućava punjenje drugih uređaja preko USB-a neuporedivo brže nego standardnim načinom. Uređaje je moguće puniti čak i kada je laptop isključen.
Oslonac za dlanove je izrađen od specijalnih materijala koji znatno smanjuju prljanje i zadržavanje vode, istovremeno pružajući korisniku prijatan osećaj prilikom rada.

ASUS N55 je raspoloživ u dve boje, crnoj i beloj.

Izvor: ASUS

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: