BIZIT plus

MWC 2018: Wiko ima drugačiji pogled na svet

Očekivano, nakon novih View telefona, Wiko je uz veliku pompu predstavio i svoj model više klase u vidu View 2 i View 2 Pro modela. Telefoni koji će se prodavati po 199 i 299 evra, respektivno nude ekran od ivice do ivice od 6 inča, osmojezgarni Snapdragon 435 i 450 u kombinaciji sa 3/32 GB memorije, odnosno 4/64 GB za Pro verziju.

PCPress.rs Image

Jači model takođe ima dve kamere nazad, od kojih je jedna širokougaona, i oba dolaze sa najsvežijim Android Oreo operativnim sistemom. Baterija od 3000 mAh garantuje dobru autonomiju, a tu je i kamera koja „uskače“ u ekran „od ivice do ivice“, nešto poput onog na iPhoneX.

PCPress.rs Image

Druga generacija View modela je sada u potpunosti pokrila portfolio ovog francuskog proizvođača, koji sada, u segmentu ispod 300 evra nudi telefone među kojima će svako pronaći nešto za sebe. Prebacivanje u potpunosti na 18:9 odnos stranica govori o ovom popularnom trendu koji nikoga nije zaobišao, kao ni HD+ ekran koji nudi najbolje od oba sveta – dovoljno veliku rezoluciju, a open, ne preteranu, kako bi se potrošnja održala na umerenom nivou.

Pročitajte i:  Pogledi na Excel tabele

U najnižem segmentu predstavljeni su Jerry 3, Lenny 5 i Tommy 3 modeli koji sa cenama ispod 100 evra obećavaju veliku gužvu među uređajima sa Androdi Oreo Go operativnim sistemom. Sva tri modela dolaze u verziji sa 1 GB radne i 16 GB interne memorije, pri čemu jedino Tommy 3 podržava 4G, a Lenny 5 ima nešto jaču bateriju od trojke (2800 naspram 2500 mAh).

Facebook komentari: