BIZIT 2022

Najlakši način da otvorite svoju internet prodavnicu

KimTec logo.cdr Regionalni distributer IT opreme i potrošačke elektronike, kompanija KimTec, ponuudio je domaćem tržištu uslugu gotovih rešenja sigurnih internet prodavnica posredstvom sopstvene mreže partnera. To znači da će svaki građanin Srbije koji ima otvorenu firmu moći bez mnogo truda da pokrene internet prodaju robe koja se nalazi u ponudi KimTec-a. S obzirom na to da KimTec ne posluje na tržištu krajnjih potrošača, ovo je način da se mreža partnera proširi i kupci dobiju veći izbor prilikom kupovine na online tržištu.

B2C projekat je namenjen unapređenju WEB prodaje i predstavlja odličan alat za poboljšanje ukupno ostvarenog prometa, a sve što je potrebno potencijalnom saradniku je da ima registrovan domen.

KimTec daje na raspolaganje kompletan lager i u ime saradnika vrši isporuku robe do krajnjeg korisnika! Ovo gotovo rešenje web shop-a je po principu „ključ u ruke“, ne zahteva nikakvo tehničko predznanje, sistem je intuitivan i jednostavan za rukovanje. Kao posebna prednost ističe se bezbednost kupovine preko B2C interenet prodavnica, zbog toga što su na raspolaganju Verisign SSL sertifikati. Verisign sertifikati su svetski broj jedan i nude najvišu sigurnost novčanih transakcija putem interneta.

Pročitajte i:  Facebook ukida funkciju kupovine uživo od 1. oktobra

Na saradniku je da odluči koji asortiman će biti dostupan u internet prodavnici – uz potpunu slobodu kreiranja maloprodajnih cena, izgleda webshop-a – od prilagođavanja asortimana kupcima i tržišnoj potražnji, objavljivanja vesti, recenzija, kreiranja sopstvenih prodajnih akcija, pravljenja bannera po izboru, a sve to pomoću jednostavne CMS aplikacije.

Izvor: KimTec

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , ,