Data centri 2024

Najveće predstavljanje Nokia telefona do sada

Finski brend mobilnih telefona, kompanija HMD Global, predstavio je šest novih Nokia telefona u Evropi kroz tri različite serije, nadovezujući se na liniju dodatne audio opreme i podstičući korisnike da duže koriste svoje telefone.

PCPress.rs Image

Kompanija HMD Global, dom Nokia telefona i dodatne opreme, danas je najavila mnoštvo novih telefona, što je najveće predstavljanje uređaja do sada, uključujući šest novih pametnih telefona – Nokia X20, Nokia X10, Nokia G20, Nokia G10, Nokia C20 i Nokia C10 – koji su podeljeni u tri različite serije.

Serija koja se nalazi u vrhu ponude Nokia X serija, srednja G serija i početna C serija pružaju kvalitetno iskustvo koje korisnici očekuju od ovog evropskog proizvođača mobilnih telefona. Proizvodi su napravljeni da traju kako iznutra tako i spolja, zahvaljujući vodećoj bezbednosti u industriji, vrhunskoj izdržljivosti i zagarantovanom pružanju najnovijih softverskih ažuriranja, kako biste duže mogli da koristite svoj telefon.

PCPress.rs Image

X serija kao vrh ponude: Nokia X20 i Nokia X10 telefoni

Ponosno mesto na samom vrhu novog portfolija zauzimaju Nokia X20 i Nokia X10. Pomerajući granice srednje klase uređaja, ovi pametni telefoni pružaju korisničko iskustvo i kvalitet koji su daleko iznad njihove cene. Oba modela pokreće najnovija Qualcomm Snapdragon 480 5G Mobile platforma koja pruža izuzetne performanse i zaista globalnu 5G mrežu. Nokia telefoni su napravljeni kako bi trajali što duže, sa izdržljivošću i dugovečnošću u svojoj srži. Ova prepoznatljiva hardverska izdržljivost je podržana trogodišnjim bezbednosnim i softverskim ažuriranjima, dizajniranim u cilju podsticanja održive potrošnje, produženja životnog ciklusa proizvoda i smanjenja e-otpada.

PCPress.rs Image
Nokia X20

Predstavljeni na čistom Android One interfejsu, ovi uređaji dolaze sa Android 11 operativnim sistemom spremnim za korišćenje. Poznata ZEISS optika i inovativna rešenja zasnovana na tehnologiji veštačke inteligencije su u središtu impresivno svestranih mogućnosti snimanja. Sa širokim Full HD+ ekranom sa otvorom za kameru dijagonale 6,67 inča, sav vaš sadržaj će biti vidljiv na izoštrenom, atraktivnom ekranu.

Pročitajte i:  Generalni direktor Nokie obavio prvi “immersive” telefonski poziv na svetu

Nokia X20 i Nokia X10 takođe imaju produženu trogodišnju garanciju (što premašuje industrijski standard) i 100% razgradivu masku – dizajniranu da bude jaka kada se nađe na zemlji, ali da se prema njoj odnosi blago – kako bi vaš telefon bio u vašim rukama još duže.

Zidni punjač i slušalice su uklonjeni iz kutija sa proizvodom, “u cilju suzbijanja 12.000 tona e-otpada koji su generisali punjači za mobilne telefone u EU“. Po potrebi, zidne punjače je moguće kupiti na veb-sajtu Nokia.com. Prikupljeni novac će biti doniran dobrotvornoj organizaciji CLEAR RIVERS, koja radi na uklanjanju plastičnog otpada iz međunarodnih voda.

PCPress.rs Image
Nokia X10

Nokia X20 dolazi sa impresivnom prednjom kamerom od 32MP i četvorostrukom zadnjom kamerom od 64MP. Potpuno nova Dual Sight funkcija aktiviraće dve kamere istovremeno kako biste mogli da snimite više strana ili više uglova priče, a zatim je i dodatno unaprediti korišćenjem mnoštva opcija vodenog žiga.

Donoseći izuzetnu vrednost asortimanu, Nokia X10 će biti pravi izbor za one sa budžetom oko 300 evra. Četvorostruka kamera od 48MP sa kinematografskim efektima, dopunjena je kompletnim paketom alata za profesionalnu obradu, tako da možete personalizovati, stilizovati i deliti sadržaj.

G serija: Nokia G20 i Nokia G10 za srednju klasu

G serija predstavlja savršenu ravnotežu u ispunjavanju svih vaših dnevnih potreba kroz korišćenje direktne tehnologije za rešavanje problema. Oba telefona iz G serije imaju bateriju koja traje tri dana – najduže do sada na Nokia pametnim telefonima. Prepoznatljivo Android obećanje dostupno za Nokia pametne telefone odnosi se i na Nokia G20 telefon. To podrazumeva tri godine mesečnih bezbednosnih ažuriranja kako bi vaši podaci bili što bezbedniji i dve godine nadogradnji operativnog sistema. Prvi članovi G serije se odlikuju prepoznatljivom dugotrajnošću, unapređenom bezbednošću zahvaljujući otključavanju putem otiska prsta i prepoznavanja lica i impresivnim teardrop displejem dijagonale 6,5 inča koji sadrži praktičnu opciju pojačavanja osvetljenosti ekrana.

Pročitajte i:  Ericsson je stabilizovao prodaju
PCPress.rs Image
Nokia G20

Nokia G20 je kreativni studio koji možete da nosite svuda sa sobom i koji jednostavno staje na vaš dlan. Sa kamerom od 48MP, dovoljno prostora za skladištenje i OZO audio sistemom možete zabeležiti i ponovo proživeti svoje nezaboravne trenutke u svom njihovom sjaju.

PCPress.rs Image
Nokia G10

Nokia G10 ima trostruku zadnju kameru i napredne opcije snimanja sa režimima unapređenim tehnologijom veštačke inteligencije, tako da su vaše uspomene savršeno sačuvane, čak i u uslovima slabog osvetljenja.

C serija donosi Nokia C20 i Nokia C10 telefone

C serija tehnologiju pametnih telefona čini dostupnom svima. Najnoviji dodaci popularnom asortimanu donose omiljene funkcije poput širokog HD+ ekrana dijagonale 6,5 inča, i to po neverovatnim cenama. Tu su i Android 11 (Go edition), koji ima do 20% veću brzinu i unapređene bezbednosne funkcije, kao i izdržljivost Nokia pametnih telefona sa kvartalnim bezbednosnim ažuriranjima tokom dve godine.

PCPress.rs Image
Nokia C20

Nokia C20 je pametni telefon izuzetnog kvaliteta koji dolazi sa izvanrednim funkcijama koje uključuju prednji i zadnji LED blic za snimanje posebnih trenutaka, čak i pri slabom osvetljenju.

Nokia C10 je najpristupačniji uređaj u novom portfoliju. Uz vrhunski kvalitet izrade u vidu elegantnog nordijskog dizajna, priključuje se portfoliju kao rezultat rigoroznih ispitivanja. Ergonomsko kućište sa završnom obradom mikro teksture će obezbediti da uređaj zaista traje.

PCPress.rs Image
Nokia C10

HMD Mobile se zasniva na uspehu usluge HMD Connect

Potpuno nova mobilna mreža kompanije HMD Global, HMD Mobile, korisnicima mobilnih uređaja pruža jednostavnost i kvalitet. Stupajući na svoje prvo tržište kao nezavisni operater mobilne virtuelne mreže (mobile virtual network operator – MVNO), HMD Mobile prati uspeh globalnog rešenja za roming HMD Connect koje je pokrenuto u martu 2020. Novi servis će biti predstavljen u Velikoj Britaniji ovog meseca, uz planirano naknadno postupno globalno uvođenje.

Pročitajte i:  Telefon za zabavu - Nokia 3210 se vraća posle 25 godina

Dodatna Nokia audio oprema je proširena Nokia Lite slušalicama

Uz jednostavne kontrole na dodir za muziku, glasovnog asistenta i pozive, Nokia Lite slušalice od danas se prodaju širom sveta. Kao odraz vrhunskog dizajna i impresivnog trajanja baterije Nokia telefona, džepno kućište će obezbediti šest dodatnih punjenja za vaše pouzdane slušalice. To je 36 sati uživanja u muzici, gotovo duplo više od industrijskog standarda.

Cene i dostupnost

  • Nokia X20 će biti dostupan na određenim tržištima od maja u bojama Midnight Sun i Nordic Blue i dolazi sa 6/128GB i 8/128GB konfiguracijama. Globalna prosečna preporučena maloprodajna cena: €349. 
  • Nokia X10 će biti dostupan na određenim tržištima od juna u bojama Forest i Snow i dolazi sa 6/64GB, 6/128 GB i 4/128GB konfiguracijama. Globalna prosečna preporučena maloprodajna cena: €309. 
  • Nokia G20 će biti dostupan na određenim tržištima od maja u bojama Night i Glacier i dolazi sa 4/64GB i 4/128GB konfiguracijama. Globalna prosečna preporučena maloprodajna cena: €159.
  • Nokia G10 će biti dostupan na određenim tržištima od aprila u bojama Night i Dusk i dolazi sa 3/32GB i 4/64GB konfiguracijama. lobalna prosečna preporučena maloprodajna cena: €139.
  • Nokia C20 će biti dostupan na određenim tržištima od aprila u bojama Sand i Dark Blue i dolazi sa 1/16GB, 2/32GB. Globalna prosečna preporučena maloprodajna cena: €89.
  • Nokia C10 će biti dostupan na određenim tržištima od juna u bojama Light Purple i Grey i dolazi sa 1/16GB, 1/32GB i 2/16GB. Globalna prosečna preporučena maloprodajna cena: €75.
  • Nokia Lite slušalice (BH205) će biti dostupne na određenim tržištima od polovine aprila u bojama Polar Sea i Charcoal. Globalna prosečna preporučena maloprodajna cena: €39.
  • HMD Mobile će biti predstavljena u Ujedinjenom Kraljevstvu krajem aprila, globalno predstavljanje je takođe u planu. Kupovina će se obavljati direktno sa sajta Nokia.com/phones.

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,