BIZIT 23

Naučno-tehnološki park u Nišu proslavio drugu godinu rada uz poseban Motorola koktel

Naučno-tehnološki park u Nišu proslavio je drugu godinu poslovanja zajedno sa svojim partnerima i saradnicima, među kojima se nalazi i kompanija Motorola.

PCPress.rs Image

Partnerstvo u demokratizaciji tehnologije

Naučno-tehnološki park u Nišu je od svog osnivanja postao dom brojnim kompanijama koje svojim radom projektuju i otvaraju vrata budućnosti. Partnerstvo kompanije Motorola i Tehnološkog-parka ostvareno je kao prirodan tok stvari, s obzirom na to da je jedan od ključnih principa kompanije sa sedištem u Čikagu demokratizacija tehnologije i njena dostupnost svima.

Tehnološki-park je u poslednje dve godine uspeo da organizuje preko 100 događaja na kojima je prisustvovalo više od 5000 zainteresovanih za oblast tehnološkog preduzetništva, a organizovane su brojne radionice, mentorske sesije i takmičenja. Kompanija Motorola ozbiljno je shvatila ovo partnerstvo, i sa velikim zadovoljstvom je pomagala realizaciju projekata na kojima je Tehnološki-park radio.

PCPress.rs Image

Motorola i Tehnološki-park veoma su ponosni na činjenicu da je u ovom periodu bilo više od 100 prijava zainteresovanih za javne pozive, ali i zajednicu koju čini 50 inovativnih kompanija u kojima radi preko 500 visokoobrazovanih stručnjaka.

Kako bi slavlje bilo potpuno, na događaju je služen i specifičan koktel kojim je Motorola Srbija obeležila dobijanje prestižne Red Dot nagrade za dizajn za revolucionarni razr 5G smartfon na preklop.

Pročitajte i:  Motorola RAZR 40 Ultra: Sklopi me, preklopi me!

Internacionalni žiri dodelio je modelu razr 5G Red Dot priznanje koje oslikava najviši kvalitet dizajna. Od predstavljanja prošle godine, ovaj uređaj skrenuo je pažnju javnosti svojim revolucionarnim dizajnom, a sada je trud inženjera i dizajnera Motorole nagrađen velikim Red Dot priznanjem koje je rezervisano samo za najinovativniji dizajn.

PCPress.rs Image

Kako bi proslavili ovu izuzetnu nagradu, tim Motorola Srbija osmislio je i poseban razr 5G koktel kojim je dodatno obeležen novi uspeh.

Baš kao i sam razr 5G, koktel donosi sofisticiranost bez suvišnih detalja i fokusira se na ukus i sam doživljaj napitka kako bi povećao uživanje.

Pogledajte sastojke za razr 5G koktel:

  • Mrvljeni led
  • Tekila
  • Kokta
  • Limeta

PCPress.rs Image

U čašu stavite mrvljeni led, potom dodajte tekilu i koktu po želji. Na kraju iscedite pola limete u čašu, a na rub čaše po vašem izboru stavite krišku preostale polovine kao dekoraciju.

Facebook komentari:
PC Press Studio

Tagovi: