Prestigio-ASBIS

Naučno-tehnološki park u Nišu proslavio drugu godinu rada uz poseban Motorola koktel

Naučno-tehnološki park u Nišu proslavio je drugu godinu poslovanja zajedno sa svojim partnerima i saradnicima, među kojima se nalazi i kompanija Motorola.

PCPress.rs Image

Partnerstvo u demokratizaciji tehnologije

Naučno-tehnološki park u Nišu je od svog osnivanja postao dom brojnim kompanijama koje svojim radom projektuju i otvaraju vrata budućnosti. Partnerstvo kompanije Motorola i Tehnološkog-parka ostvareno je kao prirodan tok stvari, s obzirom na to da je jedan od ključnih principa kompanije sa sedištem u Čikagu demokratizacija tehnologije i njena dostupnost svima.

Tehnološki-park je u poslednje dve godine uspeo da organizuje preko 100 događaja na kojima je prisustvovalo više od 5000 zainteresovanih za oblast tehnološkog preduzetništva, a organizovane su brojne radionice, mentorske sesije i takmičenja. Kompanija Motorola ozbiljno je shvatila ovo partnerstvo, i sa velikim zadovoljstvom je pomagala realizaciju projekata na kojima je Tehnološki-park radio.

PCPress.rs Image

Motorola i Tehnološki-park veoma su ponosni na činjenicu da je u ovom periodu bilo više od 100 prijava zainteresovanih za javne pozive, ali i zajednicu koju čini 50 inovativnih kompanija u kojima radi preko 500 visokoobrazovanih stručnjaka.

Kako bi slavlje bilo potpuno, na događaju je služen i specifičan koktel kojim je Motorola Srbija obeležila dobijanje prestižne Red Dot nagrade za dizajn za revolucionarni razr 5G smartfon na preklop.

Pročitajte i:  Motorola Edge 30 - Pametan izbor

Internacionalni žiri dodelio je modelu razr 5G Red Dot priznanje koje oslikava najviši kvalitet dizajna. Od predstavljanja prošle godine, ovaj uređaj skrenuo je pažnju javnosti svojim revolucionarnim dizajnom, a sada je trud inženjera i dizajnera Motorole nagrađen velikim Red Dot priznanjem koje je rezervisano samo za najinovativniji dizajn.

PCPress.rs Image

Kako bi proslavili ovu izuzetnu nagradu, tim Motorola Srbija osmislio je i poseban razr 5G koktel kojim je dodatno obeležen novi uspeh.

Baš kao i sam razr 5G, koktel donosi sofisticiranost bez suvišnih detalja i fokusira se na ukus i sam doživljaj napitka kako bi povećao uživanje.

Pogledajte sastojke za razr 5G koktel:

  • Mrvljeni led
  • Tekila
  • Kokta
  • Limeta

PCPress.rs Image

U čašu stavite mrvljeni led, potom dodajte tekilu i koktu po želji. Na kraju iscedite pola limete u čašu, a na rub čaše po vašem izboru stavite krišku preostale polovine kao dekoraciju.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published.