NBA 2K24 sadrži i eru Lebrona Džejmsa

Košarkaška sezona se brzo približava, a tako je i nova prilika da se virtuelno uključite u akciju NBA 2K24 New Gen. 2K je podelio preliminarne informacije o utakmici u julu, ali je upravo objavio nove detalje o NBA 2K24 8. septembra, uključujući dodavanje Lebrona Džejmsa.

PCPress.rs Image

New Gen pomera granice igranja

Još jedno potencijalno uzbudljivo ažuriranje je funkcija starenja, koja pokazuje kako sportisti rastu dok igrate tokom karijere osobe. Ostali New Gen dodaci uključuju odabrane reakcije gledalaca i novinara, u zavisnosti od vremenskog perioda u kojem se nalazite. Posle utakmice, takođe ćete videti članak u kome se deli rezime vašeg meča.

NBA 2K24 takođe treba da odražava aspekte kolektivnog ugovora koji su postigli NBA i Nacionalna asocijacija košarkaša i koji je trenutno na snazi tokom sezone 2029. do 2030. godine. Ovo uključuje da svaki NBA tim bude bez položaja i pomera ograničeno pravo slobodnog agenta na odbijanje perioda na 24 sata.

MyNBA online takođe ima neka ažuriranja, uključujući niz uloga koje možete preuzeti: komesar, administrator, štimer igre, menadžer vremena, dizajner, urednik izgleda ili urednik atributa. Svaka pozicija ima specifične zadatke, kao što je dizajner, koji može da pravi i menja logotipe, arene i dresove. Plus, sada postoji MyNBA Lite koji uklanja neke od koraka koji su obično potrebni za igranje, kao što su CBA ograničenja i izviđanje.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
PC Press Studio

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *