Zebra

Neka vaš posao bude izuzetan

Postignite još više, podižući svoj posao i svoju karijeru na viši nivo… uz Canon‑ova rešenja za upravljanje podacima.

06-Neka-vas-posao-CanonŽivimo u izuzetno vreme kada su klasični pristupi radu i upravljanju pod znakom pitanja. Dok im se neke organizacije mukom prilagođavaju, druge traže nove mogućnosti za rast i menjaju pravila igre na tržištu. Mi u Canon‑u znamo šta sve treba da se od običnog napravi izvanredno: od inovativnih tehnologija i softvera, do vizionarskog poslovnog savetovanja i podrške. Ako želite promene u vašoj organizaciji, čitajte dalje.

Rešavanje ključnih izazova u upravljanju podacima

Preduzeća koja se bore da održe korak sa konkurencijom imaju mnogo briga, ali već identifikacijom ključnih izazova u svojim radnim procesima mogu jednostavno napredovati na području koje će eventualno poboljšati njihove konačne bilanse. Istraživanja su pokazala da je upravljanje podacima i informacijama u savremenom poslovnom okruženju ključni izazov za uspeh bilo koje organizacije.

  • Rastuća količina podataka je glavni izazov za 51 % organizacija (Forrester, jun 2012)
  • 76 % računovodstvenih odeljenja tvrdi da je 50 % njihovih računa na papiru (Canon / Anketa RS consulting 2011)
  • 46 % kompanija potroši bar 10 minuta dnevno za popravljanje netačnih podataka na računima (Canon / Anketa RS consulting 2011)
  • 25 minuta iznosi prosečno vreme traženja nekog starog dokumenta (Canon / Studija ICM 2013)
Pročitajte i:  Prvi detalji o EOS R3, novom Canon profesionalnom aparatu bez ogledala za sport i izveštavanje

Menadžeri moraju da se nose sa troškovima u vremenu (vreme zaposlenih potrošeno na upravljanje dokumentima), troškovima skladištenja kao i sa rizikom povezanim sa zaštitom poverljivih podataka. Brzo, efikasno i bezbedno upravljanje poslovnim informacijama može značajno poboljšati i ubrzati poslovne procese te smanjiti troškove.

Canon nudi potpuna automatizovana rešenja koja se bave pitanjima nadzora, troškova, produktivnosti i bezbednosti. Možemo vam optimizirati proces skladištenja i preuzimanja podataka i ponuditi vam prednosti nižih troškova skladištenja dokumenata budući da su svi podaci digitalizovani, odmah na raspolaganju, pretraživi i vidljivi bez obzira na format datoteke ili njen softver. Značajna je i ušteda na vremenu zahvaljujući indeksaciji koja omogućava pretraživanje po celom tekstu ili po meta‑podacima. Poslednje, ali ne i najmanje važno je to, da dokumenti ostaju bezbedni pomoću dodeljivanja prava na pristup. Time možete definisati koji korisnici smeju šta da rade i određivati im dozvole za pregled, uređivanje, štampanje ili distribuciju podataka širom organizacije.

Najbolje upravljanje izlaznim dokumentima

Pre dvadeset godina ne bismo mogli ni da zamislimo današnje radno mesto: fleksibilno radno vreme, mobilni radnici, rastuća količina dokumenata za obradu, pogotovo u elektronskom obliku. Danas je štampanje, još više nego pre, i više od štampanja – zato je presudna upotreba platforme za štampanje i obradu dokumenata koja omogućava upravljanje dokumentima na najefikasniji i najbolji mogući način.

Pročitajte i:  Hotel Crowne Plaza Beograd u saradnji sa Canon-om sproveo sveobuhvatnu digitalnu transformaciju

Canon nudi bogat asortiman multifunkcijskih štampača i rešenja koja vam mogu obezbediti produktivno i isplativo upravljanje izlaznim dokumentima. Upravljanje dokumentima je jako važno za 98 % organizacija (Canon Office Insights 2013), zato naša rešenja omogućavaju upoređivanje, skeniranje, ponovni unos, slanje preko e‑mail‑a ili čuvanje papirnih dokumenata u deljenim fasciklama više puta u toku njihovog životnog doba. Vreme potrošeno na ove nisko produktivne radnje je značajno skraćeno, a produktivnost zaposlenih je povećana.

U poslovnom svetu se sve više koristi mobilno štampanje i skeniranje, zato je ova funkcionalnost sastavni deo Canon‑ove ponude i rešava potrebe 52% anketiranih koji hoće da štampaju neposredno sa svojih pametnih telefona. Canon‑ov asortiman rešenja za štampanje i skeniranje omogučava povezivanje mobilnih uređaja i usluga u oblaku te podržava trend mobilnog rada i omogućava zaposlenima deljenje informacija unutar ili izvan organizacije. Ugrađeni sistem za izveštavanje će olakšati procenu i nadzor štampanja, kopiranja, faksiranja i skeniranja u organizaciji, zato je moguće kontrolisati trenutnu upotrebu i smanjiti troškove. Aktivno upravljanje izlaznim dokumentima može da uštedi i do 30% troškova za štampanje (Gartner, jun 2012).

Pravilna upotreba poslovnih tehnologija preduzećima omogućava postizanje željenog prinosa na investicije, ali još važnija je bezbednost ključnih poslovnih podataka. To je pitanje kojeg vaši zaposleni moraju biti svesni, jer su upravo oni prva linija odbrane podataka i korporativne bezbednosti. Više od dve trećine organizacija radi sa poverljivim ili osetljivim dokumentima ali uprkos tome 79% preduzeća štampa na štampaču koji je dostupan ostalima. Naše rešenje uniFLOW zaposlenim omogućava slanje dokumenata na bilo koji štampač na mreži i štampanje tek kada su prisutni uz njega. Bilo ko može da bira kada i gde će da štampa jer zna da će dokumenti ostati bezbedni.

Pročitajte i:  Canon nadograđuje svoj popularni Speedlite odašiljač

Podignite vaš posao na novi nivo

Canon se usredsređuje na to da vaš posao učini izuzetnim. Pružamo znanje, inovacije i podršku da vam pomognemo da unapredite vaš posao. Pronađite još više informacija na našem Web sajtu canon.rs/foryourbusiness i zakažite besplatni sastanak sa jednim od naših stručnih savetnika. Predložićemo vam optimalno rešenje za vaše glavne izazove i podići vaš posao na sasvim novi nivo!

Upoznajte ponudu potpunih rešenja za vaš biznis na eventu  „Canon for Business“ koji će se održati

17. juna 2014 u hotelu Hyatt Regency u Beogradu. Prijava: canon.rs/foryourbusiness/event

(Objavljeno u časopisu PC#211)

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,