BIZIT plus

Neočekivani načini na koje možete da koristite spoljni ekran Motorole razr 40 ultra

Pored toga što je preklopni dizajn Motorole razr 40 ultra zaista jedinstven i prepoznatljiv gotovo svim korisnicima, ovaj model donosi jedinstveni spoljni ekran sa brojnim novitetima i iznenađenjima.

PCPress.rs Image

Motorola razr 40 ultra, pored jedinstvenog dizajna na preklop, korisncima donosi najkorisniji i najveći spoljni ekran na jednom telefonu na preklop.

Jedna od najvažnijih stvari prilikom kreiranja spoljnog displeja bila je želja da korisnici u svakom trenutku mogu da vide ono što im je bitno i postignu više, bez potrebe da telefon otvaraju.

Spoljni pOLED displej poseduje dijagonalu ekrana od 3.6” i sada je znatno sposobniji i interesantniji za korišćenje.

Na njemu je sada moguće igrati igre, pratiti Google Maps uputstva, odgovarati na poruke i reagovati na sve notifikacije.

Pored povećane produktivnosti koju nudi korisnicima, spoljni ekran Motorole razr 40 ultra korisnicima nudi nove načine na koje mogu da povećaju svoju kreativnost prilikom kreiranja sadržaja za društvene mreže.

Zahvaljujući FlexView tehnologiji, telefon je moguće postaviti pod različtim uglovima prilikom snimanja videa i kreiranja fotografija, a zahvaljujući spoljnom ekranu, kreatori sadržaja unapred mogu da vide šta će kamera slikati ili snimiti.

Pročitajte i:  Motorola u Srbiji nudi svoja dva najnovija uređaja po odličnoj ceni

Ovo su samo neke od naprednih funkcija i mogućnosti koje Motorola razr 40 ultra nudi korisnicima, a one najvažnije i najbitnije možete videti ispod:

PCPress.rs Image

Facebook komentari: