BIZIT plus

Epson: Pouzdanije i produktivnije štampanje

Šta je najbitnije kod štampe za modernu kancelariju? U svakom slučaju, to su izdržljivost, pouzdanost i produktivnost. Kompanija Epson nudi sve to. Inovativni kompaktni dizajn, modularna konfiguracija i niska potrošnja energije, kao i brojne tehničke inovacije karakteristike su nove serije štampača Epson WorkForce Enterprise AM-C.

Kod ovih uređaja posebno se vodilo računa o održivosti. WorkForce Enterprise AM-C serija donosi Epson-ovu tehnologiju štampanja bez toplote koja štedi energiju, smanjuje potrošnju i operativne troškove. To dovodi do manje potrošnog materijala, manjeg uticaja na životnu sredinu i manje zahteva za održavanjem i intervencijama. Ovde se već dotičemo izdržljivosti, jer sa ovim karakteristikama možemo da računamo na manje zastoja, a time i lakšu upotrebu i veću produktivnost.

S pomenutom serijom bićete visokoproduktivni. Štampa brzinom od 40, 50 i 60 stranica u minuti, a posebno je važan jer se za tren budi iz režima spavanja.

Epson WorkForce Enterprise AM-C serija inkjet štampača takođe ima poboljšane bezbednosne funkcije, čineći štampanje bezbednijim nego ikada ranije. Uključuje zaštitu podataka, dokumenata i uređaja, kontrolu pristupa i zaštitu komunikacije.

Pročitajte i:  Epson predstavlja najnoviju evoluciju linearnog inkdžet štampanja bez zagrevanja

Epson Print Admin (EPA) je serversko rešenje koje stvara bezbedno okruženje za štampanje, skeniranje i kopiranje autentifikacijom korisnika preko čitača kartica, informacija za prijavu, lozinki i PIN kodova, i omogućava niz drugih funkcija. S druge strane, EPA (Epson Print Admin) Serverless omogućava poslovnim korisnicima da neprimetno integrišu štampače u svoje politike bezbednosti i usklađenosti, bez tereta održavanja serverskog sistema.

Novi standardi

Zahvaljujući tehničkim inovacijama, pomenuta serija štampača postavlja novi standard na tržištu. Spada među najkompaktnije multifunkcionalne uređaje u svojoj klasi. Štampanje u visokoj rezoluciji obezbeđuje izuzetan kvalitet štampe, što je posebno primetno kada se tekst preklopi na slike – ovde tehnologija za izglađivanje ivica radi svoj posao da smanji potrošnju mastila bez smanjenja brzine štampanja.

PCPress.rs Image

WorkForce Enterprise AM-C štampači takođe imaju pripremu PDF dokumenata, kreirajući datoteke do 83 odsto manje od podrazumevane PDF postavke.

Još jedna karakteristika koju ne treba zanemariti jeste pregled mogućnosti koje su vam dostupne. Ovi štampači uključuju rešenje za praćenje uređaja koje pruža nedeljne procene potrošnje energije i procenu količine energije koju ćete verovatno koristiti u narednoj nedelji.

Pročitajte i:  Epson predstavlja najnoviju evoluciju linearnog inkdžet štampanja bez zagrevanja

Pored inovativnog sistema mastila koji dodatno poboljšava kvalitet i pouzdanost, omogućava lakši servis, brže cikluse čišćenja, bržu inicijalizaciju i sadrži pakovanja s mastilom koja se lako recikliraju, WorkForce Enterprise AM-C serija takođe ima sistem automatskog održavanja. Za ovo su se pobrinuli ugrađenim kontejnerom sa hidratantnom tečnošću, koja sprečava isušivanje glave štampača i poboljšava efikasnost sistema mastila.

Jednostavan korisnički meni i štampanje u oblaku

Novi grafički korisnički interfejs sa ekranom osetljivim na dodir od 10,1 inča omogućava lakšu upotrebu, više prilagođavanja, jednostavnije rukovanje i time efikasniji rad. Štampači su kompatibilni sa aplikacijom Smart Panel, koja takođe omogućava štampanje u oblaku koje možete da kontrolišete s telefona ili tableta. Document Capture Pro (DCP) omogućava pojedincima da lako skeniraju, čuvaju i dele podatke unutar preduzeća.

Napredne funkcije za imenovanje, odvajanje i usmeravanje dokumenata olakšavaju skeniranje. Direktno skeniranje u Word, Excel i PowerPoint datoteke je dostupno kao jedna opcija. Kvalitet ovih štampača je daleko iznad hardvera, jer uključuju raznovrsne mogućnosti završne obrade nakon štampe – ??od heftanja, bušenja rupa, ofset savijanja, preklapanja i povezivanja knjiga. S modularnom konfiguracijom, možete iskoristiti sve ovo ili samo funkcije koje su vam potrebne.

Pročitajte i:  Epson predstavlja najnoviju evoluciju linearnog inkdžet štampanja bez zagrevanja

Epson.rs

Facebook komentari: