Nokia E71 najbolja

E71_10 best

Mobilni magazin, najstariji domaći magazin posvećen mobilnim komunikacijama, proglasio je najbolje mobilne telefone lansirane tokom protekle godine. Nakon više od sto uređaja testiranih u proteklih 12 meseci, redakcija Mobilnog magazina je proglasila najbolje u pet kategorija, a pobednici svake od kategorija su se borili za priznanje "Best of the Best" – prestižnu titulu najboljeg mobilnog telefona 2008. godine.

Priznanje "Best of the Best" dobila je Nokia E71, kao apsolutno najbolji telefon u 2008. godini, a za pobedu u ostalim kategorijama takmičilo se ukupno 15 modela kompanija Nokia, Samsung, Sony Ericsson, LG i HTC.

Pobednici izbora za najbolji mobilni telefon 2008. su razvrstani u pet inovativno imenovanih kategorija, koje precizno opisuju najbolje osobine nagrađenih uređaja:

  • The Business Tool: Nokia E71, kao najbolji poslovni model;
  • Best for Multimedia: Samsung i8510 INNOV8, kao najbolji multimedijalni model;
  • Simple and Effective: Sony Ericsson T303, kao najbolji osnovni model;
  • Fashion Star: LG KF900 Prada, kao najlepši model; i
  • Mainstreamer: Samsung L700, kao model sa najboljim odnosom cene i kvaliteta.
Pročitajte i:  Samsung zahteva od nezavisnih servisa da prijavljuju kupce koji koriste neoriginalne delove

Kompletan spisak kandidata i nagrađenih mobilnih telefona pronaći ćete u najnovijem, 104. po redu broju Mobilnog magazina, koji će se na kioscima pojaviti u petak, 26. decembra, po ceni od samo 150 dinara. Detaljan spisak prikazanih modela možete pronaći i na Web sajtu www.mobilnimagazin.com

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,