Nokia predstavila četiri nova telefona

Finska kompanija Nokia danas je predstavila četiri nova telefona na Mobile World Cogressu u Barseloni. Među najavljenim proizvodima su najjeftiniji Windows Phone 8 uređaji, ali i obični mobilni telefoni.

Photo: Nokia
Photo: Nokia

Nokia Lumia 720 je telefon srednjeg cenovnog ranga, a iz kompanije Nokia kažu da ima najbolju kameru u svojoj klasi proizvoda.

Telefon ima 4,3-inčni ClearBlack WVGA LCD ekran, 512MB RAM memorije, 8GB interne memorije, kameru rezolucije 6,7 megapiksela sa auto-fokusom, LED blicem i Carl Zeiss optikom.

Biće dostupan u crvenoj, žutoj, plavoj i crnoj boji sa mat finišem i sjajnoj beloj boji. Preporučena cena je 249 evra bez poreza.

Lumia 520 je najpristupačniji WP8 uređaj, početne cene već od 139 evra. Telefon ima 4-inčni IPS LCD WVGA ekran, 512MB RAM-a i 8 GB interne memorije. Kamera je rezolucije 5 megapiksela, a dostupan je u žutoj, crvenoj, plavoj, beloj i crnoj boji.

Pored toga, predstavljene su i Nokia 105, telefon čija je preporučena cena svega 15 evra, kao i Nokia 301 koja ima kameru rezoluciej 3,2 megapiksela, a tu su i podrška za 3,5G internet i Nokia Xpress Browser, koji omogučava uštedu pri surfovanju, a njena cena je oko 65 evra.

Pročitajte i:  Ericsson je stabilizovao prodaju

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,