ERP 2024

Nova funkcija „nudges“ u Google Messages-u je dostupna za neke korisnike

U septembru smo otkrili nagoveštaje nove funkcije „nudges“ u aplikaciji Google Messages.

PCPress.rs Image

Samo u beta verziji

Nizovi u APK-u otkrivaju da će vam ova funkcija pomoći da ostanete u toku sa važnim razgovorima slanjem podsetnika za odgovor. Iako u to vreme nije bila dostupna krajnjim korisnicima, Google je konačno počeo da je uvodi. Najnovije ažuriranje Google Message-a počelo je sa uvođenjem nudges funkcije za neke korisnike.

Korisnici mogu da aktiviraju funkciju tako što će otići u Settings > General > Suggestions > Nudges. Postoje dva podešavanja: „suggest reply reminders“ i „suggest follow-up reminders“. Prva opcija, kada je omogućena, automatski prikazuje „poruke na koje ste možda zaboravili da odgovorite“ na vrhu vašeg prijemnog sandučeta. U međuvremenu, druga opcija će vam skrenuti pažnju na „poruke koje ćete možda morati da pratite“. Izgleda da se nudges funkcija pojavljuje sa Google Messages verzijom 10.8.260 beta. Međutim, najverovatnije je to uvođenje na strani servera, jer neki korisnici vide da se ova funkcija pojavljuje i na verziji 10.6.240.

U svakom slučaju, ako želite da isprobate nudges, preuzmite najnoviju beta verziju Google Message-a iz Play prodavnice. Ako niste beta tester, možete se prijaviti, ili preuzeti i najnoviji beta APK sa APKMirror-a. Google Messages je jedna od najboljih aplikacija za razmenu tekstualnih poruka za Android. Tokom proteklih meseci, uveo je nekoliko novih funkcija i poboljšanja, uključujući mogućnost označavanja važnih poruka zvezdicom, sortiranje poruka pomoću veštačke inteligencije, automatsko brisanje OTP-a i još mnogo toga. Takođe je dobio Material You pre nekoliko meseci, koja dodaje novui pill-shaped search bar, plutajuće akciono dugme sa zaobljenim pravougaonikom i podršku za Android 12 dinamičke teme zasnovane na pozadinama.

Izvor: Xda-developers

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: