BIZIT plus

Nove Motorola slušalice donose audio revoluciju i besplatne su uz edge 30 fusion Viva Magenta

Motorola Moto Buds 600 ANC slušalice izdvajaju se od konkurencije činjenicom da ih pogoni Qualcomm Snapdragon Sound tehnologija. Nova tehnologija pruža veliku prednost Moto Buds 600 ANC slušalicama zbog činjenice da premošćuje jaz u kvalitetu zvuka između bežične i žičane konekcije.

PCPress.rs Image

Snapdragon Sound kombinuje vrhunsku Qualcomm konektivnost i mobilne audio tehnologije kako bi pružio muziku visoke rezolucije, kristalno čiste glasovne pozive i gejming bez ikakvog zastajkivanja uz superiornu vezu i produženo trajanje baterije.

Nova tehnologije funkcioniše tako što koristi super širokopojasni 32kHZ spektrum umesto standardne Bluetooth bežične konekcije uz Qualcomm aptX Voice kako bi pružila pozive sa čistijim zvukom i bogatijim kvalitetom glasa.

Zahvaljujući Qualcomm cVc Echo Cancelling and Noise Suppression tehnologiji sa dva ENC mikrofona koji blokiraju pozadinsku buku, glas bi trebalo da bude znatno čistiji tokom poziva. Snapdragon Sound podržava i 24-bitno 96kHZ strimovanje visoke rezolucije preko Bluetooth veze uz Qualcomm aptX Adaptive zvučnu tehnologiju za zvuk visokog kvaliteta i gejming audio bez lagovanja.

PCPress.rs Image

Pored svih Qualcomm inovacija, Motorola Moto Buds 600 ANC poseduje i tehnologiju poništavanja buke. Uz pomoć ANC sistema sa 6 mikrofona, slušalice su u stanju da snize buku do 35dB. Kada je autonomija slušalica u pitanju, Moto Buds 600 ANC pružaju 6 sati rada bez prestanka, dok njihovo kućište sa bežičnim punjenjem omogućava dodatnih 20 sati rada.

Pročitajte i:  Vlasnici Motorola telefona dobijaju moćnu aplikaciju za produktivnost

Povezivanje sa telefonom olakšano je mogućnošću brzog uparivanja, a tu je i opcija povezivanja na dva Bluetooth izvora u isto vreme.  Kako bi radni vek slušalica bio maksimalno produžen, stara se IPX5 otpornost na vodu, što ih čini i savršenim partnerom za vežbanje ili trčanje.

Motorola Moto Buds 600 ANC u ovom trenutku se ne mogu kupiti u slobodnoj prodaji, već se ekskluzivno dobijaju samo uz Motorola edge 30 fusion premijum smartfon u Viva Magenta boji.

PCPress.rs Image

Edge 30 fusion

Sa novim smartfonom pronaći ćete inspiraciju za svakodevne avanture  uz izuzetno tanak i savršeno izbalansiran dizajn zaokružen aluminijumskim ramom i mat staklom za lako držanje i korišćenje telefona.

Kako bi sve vaše želje bile ispunjene, stara se moćna Snapdragon 888+ 5G mobilna platforma koja donosi velika unapređenja performansi u poređenju sa  prethodnom generacijom – bilo da igrate igre poboljšane veštačkom inteligencijom, pravite  fotografije, snimate video ili uživate u realističnim video pozivima.

PCPress.rs Image

Motorola edge 30 fusion opremljen je i 50MP glavnom kamerom visoke  rezolucije sa optičkom stabilizacijom slike kako biste mogli da fotografišete sa 32X više piksela  koji se fokusiraju koristeći instant all-pixel focus za što bolje vizuelne rezultate u svim svetlosnim uslovima.

Pročitajte i:  Daniela Idi se pridružuje Motoroli na poziciji marketing direktora za EMEA region

Jasnoća i kvalitet prenose se i na video materijal zahvaljujući HDR10 video snimanju i 8K rezoluciji. Kamera sistem poseduje i 13MP ultraširoko sočivo sa ugrađenim macro vision objektivom, kao i prednju selfi kameru rezolucije 32MP.

Motorola edge 30 fusion opremljen je i 6.55” pOLED FHD+ displejom sa HDR10+ snimanjem  i 144Hz osvežavanjem ekrana. Celokupno multimedijalno iskustvo zaokružuju dva velika stereo zvučnika sa Dolby Atmos tehnologijom.

Brige o preostalom procentu baterije vam više neće biti na pameti, jer edge 30 fusion može dobiti dovoljno energije za ceo dan rada nakon samo 10 minuta punjenja  uz Turbo Power 68W punjač.

Facebook komentari: