BIZIT plus

Novi broj magazina PC #276 dostupan u digitalnoj čitaonici

U našoj prodavnici, baš kao i u digitalnoj čitaonici, objavljeno je najnovije izdanje časopisa PC #276. Mnogo zanimljivih i interesantnih članaka, tema, testova se našlo u novom broju dok se život polako vraća u normalu nakon pandemije. U skladu s tim, naša topla preporuka je da obratite pažnju na nove navike koje smo svi stekli u proteklih par meseci i dobro razmislimo čega ćemo se odreći, a šta ćemo zadržati.

PCPress.rs Image

Između ostalog, u novom broju možete čitati:

  • ERP u doba krize: Veliki pregled ERP rešenja
  • ASUS TUF Gaming: Odličan kompromis
  • Samsung Flip: Sklopi i ponesi
  • Zoom: Za velike sastanke
  • Gadžeti za rad od kuće
  • Ubrzajte Windows: Prolećno spremanje
  • Roboti protiv virusa
  • Prevazilaženje krize: Dobre odluke i iskustvo

Nakon COVID19 epidemije, dolazi vreme za povratak na posao. Jedna od osnovnih alatki modernog biznisa je ERP, odnosno softversko rešenje koje omogućava nesmetano i kontinuirano poslovanje bez ikakvih trzavica. Za vas smo pripremili veliki pregled ERP rešenja koja su dostupna na teritoriji Srbije, skupa sa veoma preglednom i značajnom tabelom, koja odlično daje presek njihovih mogućnosti i omogućava međusobno poređenje između različitih rešenja. Mnogi autori pišu za PC, ali bismo izdvojili fantastičan autorski tekst Petra Miljkovića, CEO-a kompanije GoPro, koji je iz prve ruke govorio o svojim iskustvima tokom pandemije, odlukama koje je trebalo doneti i kojim se principima vodio tokom donošenja odluka.

Pročitajte i:  10 godina platforme za dobre i tradicionalne recepte - Recepti i Kuvar Online

PCPress.rs Image

I dalje razmišljamo kako organizovati rad od kuće, a on je nemoguć bez velikog broja gedžeta, koji su tu ne samo da nam okupiraju pažnju, već da unesu novi kvalitet u svakodnevicu i obavljanje posla od kuće. Kada smo kod kuće, kućno spremanje je značajna tema u novom broju. S jedne strane, govorimo i o softverskom spremanju, odnosno o tome kako da ubrzate rad Windows operativnog sistema. Na drugoj strani, ne sme se zaboraviti ni fizički aspekat odnosa čistoće i prljavštine, pa vas podsećamo da je veoma važno očistiti i dezinfikovati razne uređaje koje svakodnevno koristima i za rad i za zabavu, uključujući tu telefone, tablete, računare, slušalice, televizore i ostalo.

Mnogo se toga značajnog odvija u svetu hardvera. AMD je izbacio Ryzen 4000 seriju mobilnih procesora, koji su prosto rasturili konkurenciju i najavili novu eru mobilnih računara u kojoj neće biti Intel dominacije. Štaviše, novi Ryzen 4800H CPU je moćniji i od mnogih AMD rešenja za desktop računare, a sve smo to isprobali na fantastičnom ASUS TUF Gaming A15 računaru kojim smo prosto oduševljeni! Jednostavno ne možemo da damo dovoljno preporuka i veoma nam je drago što je era mobilnog računarstva stigla dotle da je sasvim moguće sebi priuštiti ovako dobro rešenje.

Pročitajte i:  Izvučeni dobitnici Giveaway-a za 3K pretplatnika na YouTube-u!

Isprobali smo razne telefone u proteklim godinama, ali nijedan nije ostavio tako jedinstven utisak kao Samsung Galaxy Z Flip. Reč je o sklopivom telefonu, odnosno modernom preklopniku koji kombinuje ogroman efekat nostalgije za nekim davnim vremenima sa praktičnom mogućnošću “prepolovljavanja”, zahvaljujući čemu može još udobnije stati u džep ili torbicu.

Najzad, tu je i mnoštvo interesantnih tema – od Orionovog optičkog interneta kome trenutno definitivno nema premca, preko priča o alatkama za posao koje koristimo od kuće kao što su Microsoft Teams i Zoom, do zaštićenih domena, bezbedne e-trgovine, robotima u borbi protiv korona virusa i mnogo čemu drugom.

Najnoviji broj možete pronaći u našoj digitalnoj čitaonici! Osim čitanja kompletnog broja putem pretplate, tradicionalno kreiramo specijale sa najzanimljivijim temama iz svakog broja, koji su dostupni za čitanje potpuno besplatno, te stoga budite uz PC Press u narednim danima kada ćemo vas obavestiti o izlasku specijala!

Facebook komentari: