Novi broj magazina PC #299 dostupan u digitalnoj čitaonici

Polako, ali sigurno smo se približili velikom jubileju – 300. broju magazina PC! Ipak, ne može se sve ostaviti za jubilarni broj – velike teme smo obrađivali u 299. broju našeg magazina! Možete ga pronaći u našoj prodavnici, baš kao i u digitalnoj čitaonici, gde je objavljeno najnovije izdanje časopisa PC #299.

PCPress.rs Image

Glavne teme našeg magazina posvećenog poslovnoj primeni savremenih tehnologija jesu data centri i – da li srećom, da li nažalost – nova rešenja za fiskalizaciju. Data centri su dominantna kategorija moderne IT infrastrukture i u našem broju možete pronaći veliki broj informacija na tu temu sakupljenih od vodećih firmi zemlje i regiona. Istovremeno, nove fiskalne kase su mnogima zadale dosta glavobolje, ali su neizbežne, pa tako prilagođavanje poslovnog softvera i fizičkih uređaja (fiskalnih kasa) mora da uzme nove zakone u obzir. Dokle se stiglo sa tim, šta se očekuje na tom polju, šta vi kao korisnici možete dobiti – neke su od tema koje smo obrađivali.

Naravno, nismo zapostavili IT svakodnevnicu. Na našem testu se našao retko fascinantan model OLED laptopa sa dva ekrana kompanije ASUS, koji još jednom pokazuje da je lider u kreiranju novih rešenja na polju laptop uređaja. Isprobali smo Prestigio Solutions i Yealink rešenja za video konferencije, a tu je i nekoliko tekstova posvećenih specifičnim temama, koji će mnogima biti korisni. Recimo, razmatrali smo odgovornost digitalnih platformi za sadržaje, kako programirati robote, a donosimo i preporuke za kupovinu novih TWS bubica za nastupajuće leto.Sve to i još mnogo toga vas očekuje u najnovijem broju časopisa PC!

Pročitajte i:  PC Press slavi 29. rođendan!

PCPress.rs Image

Između ostalog, u novom broju možete čitati:

  • Data centri – energija i bezbednost
  • eRačuni – status i problemi
  • Dva ekrana ASUS laptopa
  • Prestigio: Sve za video konferencije
  • Yealink MeetingBoard – za Teams sastanke
  • U ritmu muzike – izaberite nove slušalice
  • Robotići i programiranje
  • Odgovornost digitalnih platformi za sadržaje
  • Zelene benzinske pumpe

Najnoviji broj možete pronaći u našoj digitalnoj čitaonici! Možete nas pronaći i putem Android (Google Play) i iOS (AppStore) aplikacija.

Osim čitanja kompletnog broja putem pretplate, tradicionalno kreiramo specijale sa najzanimljivijim temama iz svakog broja, koji su dostupni za čitanje potpuno besplatno u našoj digitalnoj čitaonici!

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,